View Single Post
Staro 20.08.2013., 15:30   #3184
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
neželim izazvati svađu ali ne mogu ovo prešutjeti,...
nakon što su mi lol igrači popili mozak i većinu živaca, ( iz tog razloga sam i dobio ban pošto ne vidim smisla igrati sa ljudima koji samo vrijeđaju,hrane i ponašaju se kao razmaženi klinci od 13 godina kada za Božić ne dobiju što su htjeli) odlučio sam odigrati dotu2,isto kao i lol nisma igrao nikad prije i nisam nimalo dobar bio,..prva i osnova stvar nitko me nije niti pokušao uvrijediti,dapače jedan od heroja me je stano pratio i vodio kroz igru step by step,sve mi objasnio,kako što zašto,igrači drugi su nevjerovatan support,što god pitam odgovore mi sa kulturnim i normalnim odgovorima,nema ks,nema report,nema noobova,u 2 dana nisam doživio da je netko nekoga uvrijedio,čak sam i doživio da se jedan od igrača spojio na nekakav teamspeak i od početka igre do kraja me vodio i objašnjavao mi o herojima i svemu,.....i sada dolazimo do dana kada su mi ban maknuli u lol...
čim sam ušao u igru počela je ogromna svađa oko mid top i bot kao i obično,naravno kada smo ušli u igru 5 minuta nakon igre 2 heroja su se disconnect-ala zato sto se nisu mogla dogovoriti tko je koji lane ,a ostala 2 heroja jedino što su si pisali je ks,noob,repot,noob,fuck you i ostala vrijeđanja,prijetnje i slično.Taktika koju sam doživio sa igračima dote i kultura je nešto o čemu LOL može samo sanjati,....dakle ono što želim reći je uninstall lol i nikad više u životu neću si ga staviti,smeće nad smećem,od ljudi,od taktikta,od heroja,grafike,itema,..svega....jednostavno lol je hrpa ufuranih klinaca od 13 godina i moš ga *hebati....

i ajde sada popljujte i mene,izvrjeđajte me ipak je ovo lol topic kao što sam napisao neželim se svađati i pišem moje iskustvo u lol i dota,...i to je nebo i zemlja ljudi :S
ti fakat kompliciraš stvari, ali fakat...

ti znaš da imaš opciju MUTE unutar igre

ja dok igram sa frendom koji je lvl 15 dok netko počne uopće srati po chatu napišem samo "goodbye" i mute

nema tu neke velike filozofije, leavanjem / idleanjem samo uništavaš game ostatku ekipe, ovo je puno praktičnije

uz to fakat previše brineš o svemu tome, koga boli qrac šta oni pišu

tak dugo dok ne feedaju baš namjerno (postoji razlika između namjernog feedanja, i slučaja kad je netko jednostavno bolji od tebe i nadigra te) uopće ih ne doživljavaj

ne bih ništa rek'o da je govor o rankedu pa da gubiš LP i spuštaš se niz divizije zbog idiota, ali na normalu ? svako trošenje živaca na to je bezveze

ili sad da brineš o win/lose ratio

koga boli briga imaš li ti razliku od +150 ili -150

meni je trenutno nekih +25, a jednom frendu +90

i sad on meni to baca pod nos, a ja mu kažem da me to ne frka ni 5% dok god sam ja Silver I, a on Bronze III

tak da fakat, just relax

upali si neku mjuzicu, mozak na pašu i igraj

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote