Citiraj:
Autor Garro
Da danas izlazi D4, baš me zanima koliko bi ga vlasnika D3 kupilo. Meni su uspjeli zgaditi Diablo do te mjere da nema šanse da ću ikada više kupiti bilo što vezano uz tu franšizu.
|
stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari, ono što treba reći je to da je D3 u mnogo čemu sličan D2, i to je valjda i bio cilj. neke stvari su pojednostavili, ali ono najvažnije meni je drop očajan, pa tu od tih legendarya nema ni L. to mi neopisivo ide na živce, a imam već 300 sati igre s WDom 82 sam level, ali sve je to kurac od ovce kada ništa ne dropa. mene to uglavnom najviše demotivira kada je igra u pitanju, sam gameplay je odličan, i sadržaj igre isto nije loš. ali isto i ja sam dojma, da ovo nismo čekali 10 godina. vidljivo je da su igru radili svega 2-3 godine, što je po meni za jedan blizard ruganje s inteligencijom svojih igrača. nadam se da će se oko ekspanzije potrudit, ali stvarno ne vidim tu neki veliki problem da se ne kupi D4, ako će ga radit ljudi koji će biti malo maštovitiji i koji će napravati igru vrijednu igranja.
D3 nije fail, to sigurno, ali nije ni oduševio do te mjere do koje je većina vas očekivala. ja bih reko, zlatna sredina. a najviše zamjeram taj RMAH i loš drop. i volio bi igrat offline ponekad, ali eto ni te solucije nema. u svakom slučaju, moglo se tu što šta drugačije napravit, kao i u D2 ali onda to ne bi bio D2 kao ni ovo D3 zar ne?
i jedno pitanje za kraj, ima tko zainteresiran da mi pomogne napravit Hellfier ring za WD-a? da brže dođem do stotke(imam 6 infernal machine), neka me doda u friends list...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/20406776