19.08.2013., 16:59
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor listerstorm
Ovo je prvi smartphone tako da nemam nekih posebnih preferencija po pitanju OS-a.
Korištenje će uglavnom uključivati email, multimediju, kameru (slike + video), internet i možda povremeno gaming. Za office ima napisa da bi iduće godine trebao stići i na android i IOS platformu. Po danu, izgleda da kamera i nije nešto posebno al ajd, neće bit dealbreaker (navodno je snimanje fullHD videa jako dobro).
Uglavnom, u Vip-u imaju popust na pretplatu, pa se, ako se prenese broj do 31.08., kod izabira opcije dobije 50% popusta mjesečno u trajanju 2 godine (250 kn umjesto 450 kn) tako da ću to vjerojatno iskoristit.
Minus za WP8 je što na tom OS-u (zasad) neću moći koristiti internet bankarstvo.
E za android, ne znam, vidjet ćemo, probao sam malo HTC One i Sense radi dosta fluidno, čini mi se brži od Samsunga.
|
Sto se officea tice pripazi, koliko ja znam office ce se morati placati i morati ces imati onu office 365 pretplatu da ti radi na iOSu i androidu, a ovdje gadobijes bespla, tako da to treba imati na umu ukoliko ti je office neka stavka 
|
|