View Single Post
Staro 19.08.2013., 03:58   #3711
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Kakav ti je bio Pero? Mislim da cu zagristi metak i kupiti ga.

O M46 sam cuo puno bolje stvari nego o M48. M26 i M46 glase kao najbolji univerzalni mediumi.
Pero je bio do jaja,pogotovo kad sam ga skužio..... ovo đubre je sporo,loš oklop za t9 a ne polažem neke nade u top gun jer me onaj 20pdr s Centuriona razmazio a u tieru 8 je..... bježim od svega što miriše na autoloader

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Kome pricas, sada je 21:50, poceo sam u 18:30 igrati, ni jedna jedina pobjeda dosada, NI JEDNA, evo upalim partiju, spustim prozor, popijem pivo, dignem prozor, DEFEAT, to radim vec 1 sat, malo gledam po forumima, citam, slusam radio, podignem prozor, DEFEAT, palim sve sto imam, od Tier 1 do Tier 7

Bas me zanima dokle ce, namjerno nista neradim s tenkom, jer kad sam se trudio obavezno u timu 2-3 AFK, napravim sve sto mogu al idzabe, svi izginose, sad samo kliknem start, i spustim prozor te opet malo po forumima, valjda ce moj tim jednu veceras da pobjedi.

edit:
Evo pala pobjeda (cim poceo kukati na forumu), mislio sam da gubimo opet, Stepa mapa, zaletio se po sredini pa kud puklo da puklo, vidim dosta kampira nasih, valjda ce nekoga pogoditi.
Patrol Duty medalja pala s JagdPzIV, ajd i to da dozivim.
http://wotreplays.com/site/299853#st...toys-jagdpz_iv
sweet sound of agony
trouble je offline   Reply With Quote