počele se čudne stvari dešavat kod mene, tolko sam bio zadovoljan ovom betom i nvidia expirensom da mi se očito obilo o glavu, prije dva dana samo od sebe usred igranja počeli mi se rušit drajveri (beta) nikad prije sa ovim karticama to nisam imao, reko idem probat vratit na 320.49 nisu se rušili al je zapinjalo, fala bogu da radim back up sistema i vratio sam na 314.22 i na njima sve radi super čak i nešto malo bolje postavke mogu dobit u igrici, pa sam probao sa tih dravra update napravit na 320.49 ista stvar pomalo zapinje i neštološije postavke + još gro nekakvih erora u event viveru (čini mi se da onaj strem na sheld zafrkava i maknem kvačicu sa njega i dalje ista stvar i još neki winmint), a isto tako vidim na njihovom forumu da je ista stvar sa dosta ljudi jako rijetko neko kaže da je sve super, najviše se žale oni sa 7x0 serijom nekav tdr error i svakih čini mi se 36 sati moraju restart radit, na njihovom sajtu ima tool koji npravio jedan user, može koristit i za ati i za nvidiju i fakat makne sve drajvere čak i one generičke iz windoza, ali i nakon toga ista stvar(bar kod mene).
mislim da bum ostavil sad na ovim drajverima 314.22 i čekam da izađu novi, nadam se dabudu sve to ispeglali.
zbilja mi nije jasno kaj se počelo dešavat, je imo ko kad slična iskustva?
edit: e sada da se iskupe neka napišu tolko dobre drajvere da svaka serija ima boots bar 30-40%, nekak mi se čini da su okupirani onim shield-om, pa se zato to dešava sa drajverima, j... ih šilt