17.08.2013., 22:04
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor Veki-os
Pošto sam stavio manufacturer refurbished ploču(stara skroz otišla) ne mogu otključati mob preko HTC-a pa sam probao Juopunutbear S-OFF metodu http://www.youtube.com/watch?v=qcNqxsW3P-E
Jedno 30 puta sam pokušavao to sa žicom i ne uspjeva mi,svaki put jedno od ovo dvoje bude:
1. I get an Error message that says "Errorcode: 66732337 ErrorMsg: Still sober"
You did not perform or did not time the wire trick correctly. Run ControlBear again, using a slighlty shorter pause between wire touches.
2. After I do the wire trick the phone powers off and I have to start it again manually.
You did not time the wire trick correctly. Run ControlBear again, using a slighlty shorter pause between wire touches.
Probao sam sa 3 žice,brže,sporije,nikako da uspije.
Jel netko radio to,svaki savjet je dobrodošao 
|
Ja sam radio i nema ti druge nego pokusavati. Skini si negjde pnaj gif koji tocno pokazuje kad treba kratko spojiti pinove i pokusavaj dok ne uspijes
Citiraj:
Autor Drug Brko
Eto, nek probaju pa neka jave rezultate. BTW, da to sve po "otvaraju", jel se to može onda sve natrag "zatvoriti" nakon flešanja nekog drugog FW-a?
|
Mozes ti vratit,ali u Hboot meniju za bootloader ti nece vise pisati LOCKED nego RELOCKED 
|
|
|