View Single Post
Staro 17.08.2013., 21:59   #3105
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Htc One odnjeo titulu mobitela godine (Mobile Devices award, EISA)

Zasluzeno skinut Samsung galaxy koji je dominirao zadnje 3 godine..
Ista stvar ko i dodjela Oskara. Zašto bi mišljenje nekakvih izmišljenih anketa + mišljenja nakupine od 10-tak ljudi proglasilo i odlučilo koji je mobitel najbolji i kojeg bi mobitela skidalo s vrha ili postavljalo na vrh? Sve je to dobar debel marketing. Ni ne sanja ti se koliko je HTC-a koštala sada ili bilo kog drugog ta nagrada da može nakeljit na kutiju "to je to, eto, experti su rekli..."

Bilo u sportu, bilo u filmu, bilo u gađeteriji, takva sranja su nepotrebna i služe ljudima samo da se prepucavaju i nadjebavaju oko toga. "moj je najbolji, jer su tamo neki geekovi u jamerici rekli tako, a tvoj je zaqrac" jeben argument u birtiji taman za popit kriglu ili pepeljaru

Nemoj mislit da tebe napadam, samo konstatiram kako su mi izbori bezveze, jelte. Ko i izbor za miss. Ima kuraba koje nisu izabrane, pa bi se radije družio šnjimi nego sa misicom, jelte naravno, nebi, ali princip je isti, ne

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Tada su svi imali open europe tj world wide english CID pa si mogao fleshat takav na njega. Treba probati i s nasim telefonima,mozda jos uvijek imaju univerzalan cid.
Eto, nek probaju pa neka jave rezultate. BTW, da to sve po "otvaraju", jel se to može onda sve natrag "zatvoriti" nakon flešanja nekog drugog FW-a?
Brko je offline