View Single Post
Staro 06.07.2005., 20:53   #22
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ovako...

Da se pridruzim raspravi.

Kao "ponosni" vlasnik GF4 MX440-SE iz mog siga mogu vam prenijet sljedeca iskustva:

1.) GF4 MX440-SE sa 64bitnom memorijom se da modat u Quadro4 550 XGL i to jednostavnom promjenom NVStrap-a u Rivatuneru, stavite na custom i nadete Quadro. I onda nakon restarta komp nadje novu Quadro grafu i samo mu stavite da instalira drivere koje hocete (radi i sa najnovjim verzijama Forcewarea )

2.) Sta se tice povecanja max. frekvencije u Rivatuneru, ja sam to obavio tamo u postavkama pod Power User-> Overclocking/global imate min i max Clock limit... ja sam upisao 100 i 425..a dobio sam u meniju od Rivatunera za GPU od 190-750 ( ) i za memoriju od 125 do 500 (1GHz DDR...hehe ).

3.) Ja sam bio clocknuo ovu moju MX-icu na 375/500 (sa 250//333).. ali se malo pregrijala nakon 2 sata Colina 2 ( ) pa sam je spustio na 351/491 (GPU moze i na 360, ali sam je odlucio malo manje mucit )

E da, napomena: ovo clockanje je obavljeno na grafi koja je u zatvorenom kucistu, unutra je Barton koji se grije na 53°pod full load na 2200MHz..i uz sve to grafa ima onaj njezin mali pasivnjak gore.... ajde, moram priznat..imam dva 80mm venta na 1000rpm koji ispuhuju zrak Doduse, protok im je poprilicno jadan..ali je bolji nego nikakav.

eto, nadam se da sma nekom pomogao Ako nista drugo, pohvalio sam se
JC Denton je offline   Reply With Quote