View Single Post
Staro 17.08.2013., 16:23   #3167
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a meni........ napisan im je prigovor .

prvo je bio ADSL, radilo 4Mbit download. uzet maxTV, radilo i jedno i drugo bez frke.

onda su nakon 6 mjeseci problemi, da bi mi tehnicar spustio i zakucao ADSL na 2Mbit. ajd, maxTV je radio i salje savrseno, max propusnost linije (po 763) je bila ~7.5Mbit.

a od jucer, katastrofa . prijavio kvar prekjucer (da, na gospu), dosao jucer tehnicar i ja odjednom nemam niti 7.5, nego 4.5Mbit za sve . sada mi je ADSL na citavih 1Mbit, dok se maxTV nosi sa 3.5Mbit-a. ok, radi i jedno i drugo (TV zna stvarno rijetko pustiti onaj "ccccccck"), ali jebo ih ja.......

mislim, znam ja u cemu je stvar, znaju i oni - centrala. centrala na koju su nakacili tonu usera, a ja negdje pri kraju i imam teski shit od veze.

i ima tko jos koju ideju osim prigovora gdje sam im sve naveo, u krajnjoj mjeri da odlazim od njih skroz, uzimam EVO i najvjerovatnije optimu?
maxTV preko satelita jednostavno ne zelim, necu dodatne zice niti nikakvo iznajmljivanje opreme, uz nesto manje programa.........

Burko je offline   Reply With Quote