Citiraj:
Autor Rade0n
Stvarno si bistar, kao da policija nema pametnijeg posla nego izlazit na teren za lažne prijave, jedini koji će pobrat kaznu je taj koji ih zove, pogotovo ako ih zove svaki dan.
To da je on njima poslao policiju iz čista mira ne vjerujem, očito su bili glasni, a ljudi oko njih bi spavali.
Drugi put organiziraj te kinect zabave u normalnije sate.
|
Ma ozbiljno nismo bili glasni, glasni smo bili unutar kuce i to glasno tipa Smijeh i razgovor. Ne pisem ja ovdje žalbu da tu lažem kako nismo bili pijani, jednostavno nismo bili pijani, igrali smo svi kinect i šalili se, dal smo bili glasni, da, ali niti decibela glasniji od normalne glasnoce kad gledas tekmu nogometa ili cega vec doma na tv-u sa frendovima, a i kazem, covjek zivi 20tak metara prekoputa, odvojen povecim dvoristem, i praznik je bio (neradni dan) i 22h ne 03h ujutro. Dao sam primjer sto se dogada kad ti je budala susjed. A sto se tice normalne zabave, ovo nemoze bit normalnije i naravno da necu platiti kune, HR zakon mi nemoze nista jer nisam nista napravio a murijak ce ostat bez posla ako kaze da je nesto cuo jer je pred nama priznao kako nije cuo a 10 osoba koji su svjedoci je puno bitnije od jednog susjeda.
Naša murija je malo priglupa.
- baš me zanima kako onda ljudi koji žive u neboderima i zgradama podnose kad tuda djeca skacu po stanu, igraju igre ili netko doma ima privatnu zabavu, ili nedaj boze malo zesci seks. Ovaj susjed bi im specijalce poslao vec. Covjek i njegova zena su ocito poremeceni.