Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.08.2013., 17:09   #6963
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Imaš kakvih informacija o facelift i pre-facelift razlikama? Nigdje ne mogu nać pravu informaciju. Koga god da pitam, kreće standardno: "na faceliftu su popravljene dječje bolesti i ostale mušice". Kad pitam, koje to dječje bolesti i koje mušice, onda mi nitko ne zna ništa reć

Više mi se sviđa cabrio prije facelifta. Nakon facelifta mi je onak, feminiziran
A nemam ni ja nekih detaljnih infoa, samo ovo iz prakse - s tehničke strane uvedeni su drugi motori u ponudu (jači, ekološki pogodniji, s više momenta, napredniji tehnološki), i benzinci i dizeli, pa 6 brzinski mjenjači na jačim motorima, te jače kočnice (veći diskovi), što je već samo po sebi veliki plus i prevaga na redizajn model, a ovih par vanjskih estetskih detalja je čisto stvar ukusa, pošto su mijenjana svjetla, branici, maska, žmigavac i blatobran.
Ostale tehnikalije ne znam, nije se baš pisalo o tome previše, a u praksi, ovo gore s motorom, mjenjačem i kočnicama je najvažnije