Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.08.2013., 14:38   #6960
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Misliš coupea i cabria?
Compact je baš ono, klasa za sebe totalno, mini
Compacta ima od starog frend, 5-6g već, kupio rabljenog, mladog, al 320td, nikad, al baš nikad nikakvih problema s njim. Budući da je 318td, isti motor (2.0d) u osnovi, samo s 'manjom' turbinom, dakle, preporuka za njega ako pričamo o compactu. Coupea imaš u 320cd izvedbi, opet preporuka za njega
Cabrio, taj 318ci je sasvim ok, pogotovo 2002 (ili 2001.-a) nadalje, sa redizajnom motora, malo više ks (143 ak se ne varam, da sad ne guglam bzvz), potrošnja ti je 7-11L, nekvarljivi i pouzdani motori, taman za cruisanje sa cabriom A ovo za spike sa 6cyl motorima, jebg, to je navika još s početka osamdesetih i buma sa 6cyl motorima koji i dan danas traju i pružaju vrhunsku zabavu, tako da svaki iole zadrti bmw fan će tako pričati (i sam sa takav bio godinama, ali godine i materijalna situacija čine svoje, danas bi radije imao nekog 530d u kući (opet šestak, al nvm), ili ako bi bio skromniji 320d), tako da se na to uopće nemoj obazirat, pogotovo na bmw forumu. Ponajprije što je jedinstveno kod šestaka je zvuk, ali rekoh već, za cabrio je jedan 318ci sasvim dovoljan
Ne ne, baš Compact i Cabrio. Compact je oduvijek bio prvi izbor, imao sam priliku voziti se po Memphisu u 328ci i zaljubio se u cabrio. Ako se odlučim na cabrio (koji trenutno vodi), onda je hardtop obavezan, pa kad zatreba, imam coupe. Ako završim na coupeu, lupat ću se po glavi zašto nisam uzeo cabrio

Što se prostora tiče, mislim da su jednaki (compact i cabrio). Bitno da unutra stane cura, njen kofer i moj ruksak. Još dvoje ljudi otraga za silu i to je to.

320cd je preskup, već preko 10000 idu rabljeni.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote