opet nove muke po kineze samnom

radi se o 1m 5050 cool white na 12v, naravno nigdje ne pise no izgleda da se radi o cca. 15w. kinez mi je za ta pet dolara uz traku i poslao ispravljac od 00000.00005 grama mase. na njemu pise da daje 2A

kako god bilo, a i moglo se pretpostavljati, osim sta je to power supply od neke baterije i ne kuzim zasto to uopce salje, mada sam dobio full refund u roku od trideset sec, kada sam spojio, i traka i ispravljac se grijao zesce opako, sve je to radilo nekih 5 min sveskupa i prs prs, ode ispravljac, iscupao iz zida, bacio na pod i sad sam u potrazi za ispravljacem posto vjerujem da je traka sasvim u redu, zovem elektromaterijale, kazu da to ima cca. 15w i cijena oko 100-120 km, medutim sjetio sam se da imam na lageru smeca jedan msi una90 univerzalni punjac za laptope, medutim, prekidac mogu podesiti na 15,18,19,22v ili tako nesto, izgleda da opcija od 12v ne postoji, dali to mogu spojiti tako? isto tako, pise da punjac ima na izlazu 90w a meni treba 15w - dali ce mi traka onda pregorit?