View Single Post
Staro 06.07.2005., 18:07   #15
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Eh, Beren da ti nisam još na Žderonjama napomenuo da je Nvidia izbacila nove drivere koji omogućavaju SLI bez bridgea- ne bih ništa rekao na "Baš me zanima da li nVidia koristi sličnu spiku za SLI"

A to bi znao i dan poslije i da ti ja nisam to spomenuo.

A sad se kao isčuđavaš i "baš te zanima...", ajde...

Dobro znaš da je moje mišljenje to da već predugo furaš spiku o "lošim" ATI driverima a to bogme ne stoji, sve nakon R300 ide na bolje svakom revizijom.

Kaj se tiče "bjesomučne rasprave" to neću komentirati, nisam dao ni jednu inormaciju ATI vs Nvidia koja je lažna i ne stoji, tak da...

Očekujem da se na argumentiranu spiku i odgovori-argumentirano.

I da, mislim da je krajnje vrijeme da se riješimo stereotipa kak je ATI bolji u D3D-u "tradicionalno" a Nvidia u GL-u zato kaj je ATI opet propustio poboljšati svoje loše drivere jer to ne stoji i nema blage veze sa istinom.

Nit je ATI firma puna kretena koji ne znaju svoj posao, niti je Nvidia tak glupa da mogu napraviti brži D3D ali eto, ATI ih je opet zajebao...

Svaki normalni korisnik koji ima ovu ili onu grafu je svjesan problema, dovoljni je otići na par jačih Nvidia ili ATI foruma i malo pročitati.

Ali tu je spika da samo ATI ima problematične drivere, a Nvidia ne, e to mene smeta.

"Otud i PS3.0 koji tvoj veseli ATI, eto nema."

A-ha, koliko???
Četri igre???

Trenutno SM3 više pomaže JAČIM 6xxx serijama da neke operacije izvršuju BRŽE nego kaj ćeš zamijetiti neko jače poboljšanje u IQ-u.

Isti kurac i kad se predstavljala GF3 serija

Te pixel shaderi, te vertex shaderi, a trebalo je proći oho-ho dok stvar nije postala stvarno upotrebljiva.

"imam ATI-jevu grafičku tako da mogu prijavljivati samo probleme koji se tebi neće svidjeti. Da li to stvarno želiš?"

Naravno da želim, bez obzira kaj nisi isto delao i sa Nvidiom.
Jer ako neki problem uočiš i pošalješ na :
https://support.ati.com/ics/support/...ionID=737-1713
svi ćemo sa sljedećom revizijom drivera biti sretniji.
Jelc je offline   Reply With Quote