Probao napraviti po uputama i za sada se još uvijek isti problem javlja.
Pokušat ću sve obrisati i napraviti ispočetka, igrati se malo sa ovim uputama.
Trenutno nemam kod sebe drugi laptop sa drugim OS-om da probam instalirat na njemu, ali ako ću biti u prilici pokušat ću i to.
Uglavnom, važno je da printer radi bez problema jer mi je u ovom trenutku on više potreban, ali volio bih naći riješenje i za ovaj problem pa da to sve radi kako spada.
Hvala Nikky!
EDIT: Pokušao sam se danas igrat sa opcijama kako je Nikky rekao, ali ništa. Čak sam i pokušao sve vezano za printer i skener obrisati i ponoviti instalirati po uputama, ali i dalje se javlja ista situacija.
Laptop jednostavno odbija suradnju sa skenerom.
Svi ostali programi i printer rade normalno, bez problema. Izgleda da je stvar baš u 64 bitnim Windowsima iako je u dokumentima navedeno da printer radi i pod takvim Windowsima.
Zasad mi je jedino ostaje solucija instalacije na neki drugi OS, ali zasad to nisam u mogućnosti.
Ako tko ima navedeni printer i slične probleme neka se slobodno javi. Koliko god Epson loš i koliko god se loše priča o njemu, za moje potrebe je ovaj i više nego dobar, prvenstveno zbog ultrajeftinih zamjenskih boja, ali ova sitnica sa skenerom me baš ubija u pojam.