Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.08.2013., 16:05   #6917
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
AK se dobro sjecam, 1.9tdi 130ks, Passat Sync., oko 13l na 200kmh.. To ni bas 7 ali je i dalje impresivno u usporedbi sa benzincima.

Ne mos znat kakav je auto dok ga ne imas bar neko vrijeme.
I nije tak impresivno Npr prije 10g sam imao trojku 2.0 16v gtia,znaci 150ks, 230kmh max mu je bio, na tempo 200 do zg cijelim putem naravno, 100 km imam do zg autoputa, potrosio je sitno ispod 12L. I tako smo svaki puta mjerili koliko svaki auto trosi (ili sto km odvest po gradu stilom 1-2-3.a gassss),nisam htio pisat zbog dezurnih dusebriznika,ali sad smijem,nisam prvi. Pun tank do cepa, sto km naganjanja i znas na cemu si ako ces se tak vozit. Sve normalnije znaci samo manja potrosnja. A to sto ekipa vozi 150 na autobahnu ili stisne dvaput mjesecno po gradu prva druga, pa misli kam se brzo vozi i auto im trosi 6-7l pri tome, to je nesto sasvim deseto. No rasprave o potrosnji su tak i tak sulude,jer svatko ima svoj stil voznje,a i.ogromne su razlike nekog ko vozi po zg, i nas u malim sredinama sa dva semafora i bez guzvi....