Citiraj:
Originally posted by Beren
Baš me zanima da li nVidia koristi sličnu spiku za SLI...
|
Ti naravno jadan i neupućen nisi znao da je odgovor-da
Ali nećeš propustiti priliku i pljuvati po ATI-ju
Vidio sam dosta ljudi koji ne propuštaju pljuvati po firmi koju ne vole-ali ti si stvarno rijetko neobjektivan.
Nisam u ni jednom tvom testu pročitao da se žališ na Nvidia drivere, hrpa ljudi je imala problem stutteringa na 6xxx serijama, probleme sa igrama, sa reprodukcijom videa, VIVO, prošla je bila godina dana da nisi spomenuo prevaru sa HDTV i "PURE" videom, par mjeseci nije bilo ni P od PCI-E GT i ULTRA grafi, ali zato ne propuštaš priliku reći da "Ništa čudno, ATI je u zadnje vrijeme jako poznat prema tome što grzu više nego što su u stanju prožvakati.
X850XT PE, X700XT, Crossfire, čipseti općenito...
Za chipsete stoji, za XT stoji-ali zato vani ima za kupiti X850XT-PE svuda, ni približno nije "press edition" kao X800XT-PE.
Nećeš propustiti spomenuti da je HDR luda điđa, maltene najluđa stvar od kad je prase rep zavrnulo-daaaa....nema AA ali nema veze...ali se bogme ne sjećam da si negdje spomenuo da se kad uključiš HDR koristi samo fp16, ne fp32...(Far Cry konkretno).
Mogao bi nabrajati tako do preksutra....
Nije mi baš bistro zakaj se bacaš na svaku ATI-jevu slabost a glorificiraš Nvidiu???
Još uvijek vjeruješ da je OGL prednost Nvidie stvar moćne grafe a ATI-jeva prednost u D3D-u stvar globalne urote Billa i ATI-ja u pisanju novog DX-a ili...???
Citiram tebe.
Daj budi malo objektivan, kaj ti misliš da mi koji i inače imamo ATI nemamo tu i tamo koju Nvidiu u kompu, da nema dovoljno normalnih ljudi koji će ukazati da nekaj nije dobro bio to ATI ili Nvidia???
Ne sjećam se kad je bilo slučaja da su driveri nekaj usrali ili ako je neka serija bila loša-a da mi na ATI forumu nismo ispljuvali "svoju" firmu, ali se isto tako ne sjećam ni da su ti ikad na Nvidia forumu upozorio ljude da neki driveri nisu stabilni, da imaju problema sa tom-i-tom igrom...itd...
Jadno.