View Single Post
Staro 15.08.2013., 10:56   #3658
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma joj, po meni kupovina acc je najveca glupost koju igrac WoT moze napraviti (a dosada sam par acc prodao, svaki oko ili preko 15k bitaka) jednostavno treba sve probati, i tenkove i mape, sam trenutno vozam sve od Tier I do VII na ovome acc, i nagledao sam se svega, od odlicnih igraca do njubeka vecih i od mene, ali mi je i dalje fascinantno kad me baci u borbu s Tigrom s par Tier 9tki u mom timu i ljudi zavrse partiju s 0 dmg napravljenog.

Trose vrijeme i sebi i ostalima koji bi nesto pokusali, makar se igrali ako nista drugo.

I sam pokusavam sto vise razlicitih tenkova da probam i tiera, neki mi sjednu odprve, a neki neidu ni na guranje, ali tada pokusavam skontati sto i kako, i svaka druga partija mi je dobra, dam maksimum od sebe pa kako ispade, a nekada i srece moras imati.

edit:

A o sreci, kad u sat vremena nijednu pobjedu za x2 nemogu napraviti, ovo je vec cetvrti dan u nizu da se mucim za x2 partije, a i ping opet poceo luditi, tj. oko 110-130 je sad ali mi se lampica od laga pali sad pa sad, sve zatrzava, pa ti igraj normalno, evo samo zadnja s Stugom:
http://wotreplays.com/site/296339#mu...etoys-stug_iii

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 15.08.2013. u 11:19.
JozicA je offline   Reply With Quote