Ma joj, po meni kupovina acc je najveca glupost koju igrac WoT moze napraviti (a dosada sam par acc prodao, svaki oko ili preko 15k bitaka) jednostavno treba sve probati, i tenkove i mape, sam trenutno vozam sve od Tier I do VII na ovome acc, i nagledao sam se svega, od odlicnih igraca do njubeka vecih i od mene, ali mi je i dalje fascinantno kad me baci u borbu s Tigrom s par Tier 9tki u mom timu i ljudi zavrse partiju s 0 dmg napravljenog.
Trose vrijeme i sebi i ostalima koji bi nesto pokusali, makar se igrali ako nista drugo.
I sam pokusavam sto vise razlicitih tenkova da probam i tiera, neki mi sjednu odprve, a neki neidu ni na guranje, ali tada pokusavam skontati sto i kako, i svaka druga partija mi je dobra, dam maksimum od sebe pa kako ispade, a nekada i srece moras imati.
edit:
A o sreci, kad u sat vremena nijednu pobjedu za x2 nemogu napraviti, ovo je vec cetvrti dan u nizu da se mucim za x2 partije, a i ping opet poceo luditi, tj. oko 110-130 je sad ali mi se lampica od laga pali sad pa sad, sve zatrzava, pa ti igraj normalno, evo samo zadnja s Stugom:
http://wotreplays.com/site/296339#mu...etoys-stug_iii