Citiraj:
Autor VulcanRaven
Moj cijenjeni kolega JozicA me jednom prilikom,vjerovatno nezlonamjerno nazvao nubekom...  pa evo kolega sto se dogada kada se spustim na tvoje tierove....
|
Ko zna zna, svaka cast,
M6 je jako dobar tenk, sad cekam da americka grana bude na akciji pa ide ponovno kod mene u garazu na ovom acc.
Ja testiram razne grane i tenkove, dva dana sam francuze vozao, mali ELC i AMX12t, ne da sam potonio s statistikom nego pao do bola, jedno 25% pobjeda u timu s tim tenkovima, gazili su me ovih par dana, sada vozam Hetzera i Stuga i idem na JgdPanthera, a o MM necu rijeci trositi, sad znam zasto s PZIV oneshootam Stuga, jednostavno TD nije ruskom SU-85 ni do koljena.
Zato za dusu vozim Tigrove, i P i obicnog, i uzivam, cak i u SU-100 uzivam, ali malo je to bitaka zasada, tek kad predjem preko 500 bitaka s bilo kojim tenkom mogu nesto suvislo komentirati, jer svaki tenk ima nesto, meni recimu SU-100M1 nije sjeo nikako, nepase mi kako god krenem s njim igrati, muku mucim, slab top, slaba vidljivost, neprobija nista ni kad gadjam u dupe, ali cu mu dati priliku jos makar 400 borbi.
Sve u svemu vozam od Tier I do Tier VII, kako kad, nema pravila, ono sto mi se vozi to vozim, ipak je to samo igra i random je random, i lutrija naravno.
E, da, i nece me pobjeda danas popodne, sve nesto slicno ovome, bilo koji tenk da uzmem izgubimo, 0/18 zasada. Random je stvarno lutrija.
http://wotreplays.com/site/295508#er...g-etoys-su-100