View Single Post
Staro 14.08.2013., 18:54   #3644
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Moj cijenjeni kolega JozicA me jednom prilikom,vjerovatno nezlonamjerno nazvao nubekom... pa evo kolega sto se dogada kada se spustim na tvoje tierove....
Ko zna zna, svaka cast,

M6 je jako dobar tenk, sad cekam da americka grana bude na akciji pa ide ponovno kod mene u garazu na ovom acc.

Ja testiram razne grane i tenkove, dva dana sam francuze vozao, mali ELC i AMX12t, ne da sam potonio s statistikom nego pao do bola, jedno 25% pobjeda u timu s tim tenkovima, gazili su me ovih par dana, sada vozam Hetzera i Stuga i idem na JgdPanthera, a o MM necu rijeci trositi, sad znam zasto s PZIV oneshootam Stuga, jednostavno TD nije ruskom SU-85 ni do koljena.

Zato za dusu vozim Tigrove, i P i obicnog, i uzivam, cak i u SU-100 uzivam, ali malo je to bitaka zasada, tek kad predjem preko 500 bitaka s bilo kojim tenkom mogu nesto suvislo komentirati, jer svaki tenk ima nesto, meni recimu SU-100M1 nije sjeo nikako, nepase mi kako god krenem s njim igrati, muku mucim, slab top, slaba vidljivost, neprobija nista ni kad gadjam u dupe, ali cu mu dati priliku jos makar 400 borbi.

Sve u svemu vozam od Tier I do Tier VII, kako kad, nema pravila, ono sto mi se vozi to vozim, ipak je to samo igra i random je random, i lutrija naravno.

E, da, i nece me pobjeda danas popodne, sve nesto slicno ovome, bilo koji tenk da uzmem izgubimo, 0/18 zasada. Random je stvarno lutrija.
http://wotreplays.com/site/295508#er...g-etoys-su-100

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 14.08.2013. u 19:16.
JozicA je offline   Reply With Quote