Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 14.08.2013., 17:03   #953
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Ja kada sam trzio InEar sluske, primarno sa kvalitetnim zvukom, redom sam dosao do zakljucka da postoje znatno bolje sluske od Senheiser cijenom do cca 350 kn. Vecinom su to kineske marke, poput Soundmagic, koje sam i kupio i vrhinske su. Ono sto zelim reci, Senheiser u tom rangu i nije nesto. E sad, ako ti kvaliteta zvuka nije primarna, gledaj sljedece stvari: Udobnost i kvaliteta kabela. Meni je to izrazito bitno. Kvaliteta kabela bi znacila da se kabel ne zapetljava (extra bitno ako ih stalno prenosis) i da se udarci o kabel ne prenose u uho (izrazito bitno ako trcis npr sa sluskama). Ovo je thread na head-fi forumu gdje ima masa review-a za razne slusalice, prema njemu sam ja izabrao i svoje, pa prouci malo. Mozda ti pomogne. http://www.head-fi.org/t/478568/mult...07-31-13-p-740
Proučit ću malo kad ulovim vremena. Inače kupio sam ove 3590 i onak, valjda se više za te novce ne može očekivat, a ako je ovo dobro onda me strah i pomislit kakav je ostatak u ovoj novčanoj kategoriji. Ovo šta veliš za udarce u kabl: čuje se ako ih krivo pogledaš (inače sjedim za stolom i malo petljam po njemu i ono čuje se), raspon i boju zvuka: dobre su za razgovore slušat i tak, nema basa i dubokih tonova, tak da ono. Inače na kompu su mi SHP 2700 od philipsa pa mi je to neka referenca. Možda da u grubo moram reć rekao bih da te 3590 zvuče ko zvučnici na mom R60 ibm.u možda . Šta se tiče kabla i konektora to je ok i ne petljaju se, dok su mi nekako na granici za ležat na njima ali nisu sad prevelike. Eto toliko o 3590.

EDIT: ovo sivo - posve pogrešno , a posljedica je neispravnog namještanja slušalica, naime kako su mi to prve in ear slušalice nisam ih stavio dovoljno duboko nego sam ih lagano stavio da ih niti ne osjetim ... pa otud pogrešan zaključak u vezi basa.

Sad kad sam ih ispravno namjestio ok su čak i više nego dobre za taj iznos novaca.

Zadnje izmijenjeno od: Forace. 15.08.2013. u 01:18.
Forace je offline   Reply With Quote