Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2013., 20:35   #6893
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da mogucnost doplate. Postoji vec od osnovnog kaj je pohvalano, kosta oko 9k kaj bas nije medu jeftinijima. Imaju sve manje, vise premium marke istu mogucnost. Valjda se u VW furaju na njih. Kod ostalih su Xeononi oko 5,6 tisuca ali uz najjace pakete opreme kaj dize cijene iznad 160 tisuca za neki diesel kompakt . Krivo si me shvatio ili sam se krivo izrazio. U Kiji ugraduju Bixenon i ne znam kolko to kosta, naknadno kod njih u Kmagu a ove jace lampe su druga opcija. Nisu Xenon nego neki jaci obicni i kostaju oko 1000kn.

Vis u SLO recimo vise name Xenona na osnovnog Golfa. Bio je na sestici i bila su oko 7 tisuca kn, dosta jeftiniji. Na sedmici vise nema. Pojam osnovni Golf je minimalno 160 tisuca, 170 ok opremljen sa Xenonima i TDIjem tak da je to relativno. Daju gratis metalik ili neki paket, kako koja kuca od 3-5 tisuca kn. Za lovu su teski. Dogovarat se moze u Fordu i Mazdi i to finih 5%. U Toyoti nece ni cut ali mislim da bi popustili pod navalom. Jos samo Kije nisam gledao. Tu me umiruje 150tkm garancije, fine 4 godine u mom slucaju, mozda i malo vise.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.08.2013. u 20:49.
MAGARAC je offline   Reply With Quote