Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2013., 20:29   #6892
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja imam poprilicne dileme i glavobolje zbog bixenona i tih lampi. Moram uzet auto ali sa bixenonom i to je jedini uvjet uz jos par sitnica kaj se tice udobnosti. Problematika je kaj su ljudi prisiljeni uzimat najjace pakete opreme da bi dobili mogucnost nadoplate za Xenon ili uzet malo preskupog Gofa koji vec u osnovnom paketi ima tu mogucnost ili nekaj od premium prodizvodaca kaj je vec bacanje love.
Mene interesira kakve su jace lampe kojih ima i nesto su skuplje, dal se to isplati i dal to rikava kak se prica? Neki su mi baratali s ciframa oko 1000kn. Ne sjecam se kak se to zove. U Kiju nest muljaju u servisu sa naknadnom ugradnjom Xenona na Ceedove, ne znam dal se to moze legalno, vjerojatno moze ak je sve po proceduri.
Bixenon je jos uvijek vrlo rijetko vidjen na autima. Naknadna ugradnja je moguca,ali je legalna samo i iskljucivo sa oem xenon farovima,pa kosta malo puno previse,za tih kijinih soma kuna mos dobit samo kineski kvazi bosch, s kojim ce te na iole normalnom stpu srusit bez pardona. Da ne pricam da ugradnja xenona povlaci ugradnju peraca farova i automatske regulacije visine snopa (tako stoji u naputku na stpima) sto je dodatni izdatak na vec skupu ugradnju. Koji to golf u osnovnom paketu ima bixenon? Ili si mislio na doplatu za bixenon,ali i to mi je cudno da postoji u basic opremi.