Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2013., 19:33   #6890
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Jao velikih li zahvata, promjeniti par sitnica na autu.
Nekom je problem promijeniti žarulju, a kamoli mijenjati farove i sl.

Citiraj:
Čovjek je pitao kako može auto s volanom desno biti registriran na naše tablice, a ti si počeo pričati o 'autima od povijesnog značaja' i nekakvim povratnicima, a to nema veze s ničime.
Auto iz engleske se bez problema uveze, napravi homologacija i registrira ovdje, i ne moram biti povratnik niti imati auto od povijesnog značaja.
Da, od 1.7., a pitao bi te kako bi to prije 1.7. 'jednostavno' riješio

Citiraj:
Ne uopće...
Kod mase auta možeš elektronički poštelat snopove, recimo kod bixenona možeš prekodirat svjetla da su kontra, neki pak auti imaju polugicu na farovima s kojom mjenjaš LHD i RHD, a neki bolji i skuplji auti čak to sve sami rade pa preko GPS-a detektiraju državu gdje trenutno voziš i prema tome podešavaju snopove.
Ako neki auto nema ništa od navedenog onda ni promjenit komplet farove nije pretežak posao.
Lol, jasno, 'kod mase' auta, samo mi reci koliki postotak automobila danas ima bixenone? Koliko auta ima elektronsku regulaciju SMJERA (ne visine) snopa? Čovječe živimo li mi u istom svijetu? Pričaš o moooožda 5% automobila na tržištu, a kao da je to najnormalnija stvar -.- Opak lik, sa 'opakim' argumentiranjem, nema što, mora da živiš na Beverly Hillsu, a ne u Hrvatskoj -.-

Citiraj:
Naravno, auto s volanom desno kod nas nema smisla, najviše radi obilaženja.
S ovim se, vjerovao ili ne, slažem u potpunosti.