View Single Post
Staro 13.08.2013., 00:40   #1125
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ag008: Ma sve ok prijatelju, ali ti previse forsiras tog Cubota, pa mislim da te kolega Necro samo malo podbada. Ali mislim da to nije razlog da se netko ljuti. Ne zivimo ni od Cubota ni od Haiera

Hvala bogu pa netko razumije zafrkanciju.

@Ag008
Stvarno previše forsiraš i ljudima je dopizdilo.
Nisi nimalo objektivan, ignoriraš neke očite stvari a review ti je na razini klinca koji je prvi put doživio erekciju.

Primjer:
Sam si rekao recimo da je Cubot GT99 ustvari XYZ X1 ali ne, nećeš staviti u review da su lažirali vrijednosti baterije koja je u stvari 1800mah, da u stvarnosti ima samo 8mpix koje su interpolirali, da mu je gps boljka kao i većini mobova na tom čipsetu itd... Svatko normalan bi to naveo da da ostalima da stvarnu i objektivnu sliku proizvoda i o čemu se radi...

Nadalje izmišljaš da je netko postao neke vrijednosti runkeepera za Haiera iako taj post ne postoji.
To da gps na Qualcommu radi osjetno bolje je opće poznata stvar.

Slike ništa posebno, meni osobno na w100 izgledaju bolje jer imaju vjernije boje. Ove sa Motovuna što si postao opet ništa posebno, prvi red isprane, drugi faljen fokus, treći preeksponirane...

I na kraju imaju dosta šuma puno više recimo nego na Haieru...

Eto normalnom dosta, kao što kolega WraGG kaže ne živimo ni od Cubota ni Haiera a ti ostani u svom svijetu ako ti je tamo lijepo a nas ostale pušti na miru.