View Single Post
Staro 12.08.2013., 17:53   #587
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor jjd37 Pregled postova
Ovo pretpostavljam ide na račun mog odgovora pa onda da postavimo ovako: komp koji imam vrijedi cca 10000kn (novi) i na njemu su kupljeni samo originalni Windowsi a sve ostalo je "free" softwer. Po iznesenoj pretpostavki na komp bi trebao instalirati npr office i adobe photoshop vrijednosti 5-6000kn a dok druge strane sve što mi treba (i sada koristim ) mogu nabaviti ili u besplatnoj varijanti ili se već nalazi u windowsima. Kolegi sam zahvalio na pomoći ali tražim varijantu koju ne trebam dodatno platiti na cijenu "bijesnog mobitela od par tisuća kn" a koja bi se između ostalog trebala nalaziti u postavkama ili ju još bolje nije trebalo ni mijenjati nadogradnjom softwera.
Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe ni bilo sta slicnoga, samo si eto naletio bas ti kad sam citao , a ponekad mi zna biti smijesan ovakav razvoj dogadjaja, koji me podsjetio na ono tipa: "Hocu kupiti Gigabyte ili Asus plocu?", a vec je odluceno da ce se kupiti GB, iako svi na forumu napisu dvije stranice da je Asus bolja ploca na temelju svega i onda za dva dana - HOP - kupio sam GB plocu Mislim OK, forum je, svatko pita sto zeli, ali kao sto rekoh u prijasnjem postu...

Naravno da ne trebas imati Adobe PS ni Office, ako ti vec ne trebaju.
Ja isto koristim ono sto mi treba, a kad nije free kupim pa sam miran. Ono sto mi je trebalo na mobitelu, a nije bilo free, kupio sam (3-4 aplikacije).

A sad da li ces ti kupiti aplikaciju koja ti ocito treba, a nema je u free verziji ili ne mozes nastimati sto trazis na samom mobitelu, drugi je par opanaka, ali se pitanjem na forumu opet svodi na slucaj GB/Asus ploce

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline