Citiraj:
Autor jjd37
 Ovo pretpostavljam ide na račun mog odgovora pa onda da postavimo ovako: komp koji imam vrijedi cca 10000kn (novi) i na njemu su kupljeni samo originalni Windowsi a sve ostalo je "free" softwer. Po iznesenoj pretpostavki na komp bi trebao instalirati npr office i adobe photoshop vrijednosti 5-6000kn a dok druge strane sve što mi treba (i sada koristim ) mogu nabaviti ili u besplatnoj varijanti ili se već nalazi u windowsima. Kolegi sam zahvalio na pomoći ali tražim varijantu koju ne trebam dodatno platiti na cijenu "bijesnog mobitela od par tisuća kn" a koja bi se između ostalog trebala nalaziti u postavkama ili ju još bolje nije trebalo ni mijenjati nadogradnjom softwera. 
|
Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe ni bilo sta slicnoga, samo si eto naletio bas ti kad sam citao

, a ponekad mi zna biti smijesan ovakav razvoj dogadjaja, koji me podsjetio na ono tipa: "Hocu kupiti Gigabyte ili Asus plocu?", a vec je odluceno da ce se kupiti GB, iako svi na forumu napisu dvije stranice da je Asus bolja ploca na temelju svega i onda za dva dana - HOP - kupio sam GB plocu

Mislim OK, forum je, svatko pita sto zeli, ali kao sto rekoh u prijasnjem postu...
Naravno da ne trebas imati Adobe PS ni Office, ako ti vec ne trebaju.
Ja isto koristim ono sto mi treba, a kad nije free kupim pa sam miran. Ono sto mi je trebalo na mobitelu, a nije bilo free, kupio sam (3-4 aplikacije).
A sad da li ces ti kupiti aplikaciju koja ti ocito treba, a nema je u free verziji ili ne mozes nastimati sto trazis na samom mobitelu, drugi je par opanaka, ali se pitanjem na forumu opet svodi na slucaj GB/Asus ploce