Kralju!!!

Hvala ti na svemu, jedino u čemu sam te trebao ispravljat je voltaza NB i CPU NB-a, ali ne mozes ti znati sto ce odgovarati mojim komponentama.
Prošo sam onaj Intelov test kaj si mi rekao na HIGH, u oko 850 sec (nezz vise tocno + - tu negde), sad sam prošo već 11 testova na prime95 (large FFTs) posljedni na prime-u je bio 896K koji sam prosao.
Sutra cu OCCT, ali posto je već tolko na prime-u prošao, i Intelov na high, msm da ce biti OK.
Otvoril sve prozore, vani hladno ko u priči, tempa procesora pod prime-om 51*C
Znaci skonfiguriral sam ovak :
CPU clock : 3800 MHz (200MHz x 19.00)
CPU Voltage : 1.450V
NB clock : 2600 MHz (200MHz x 13.00)
NB Voltage : 1.2750V
CPU NB Voltage : 1.2750V
DRAM E.O.C.P : Disabled
DRAM clock : 1600 MHz (200 x 8.00)
DRAM voltage : 1.655V
Timings : 8 8 8 24 32
I to je to, HVALA TI PUNO, pomogo si mi i to jebački, sam ne bih nikad stabilan overclock napravio.
Kad bude 100% stabilan (znači kad sve testove prodem) onda se jos ovdje javim
caoo momci
edit :
proso sam 3 testova na small FFTs sad u prime-u
Ej, daj mi pojasni kj da pokrenem u OCCT-u (4.4.0)
Prepostavljam da trebam pokrenuti ili :
'CPU : OCCT' ili
'CPU : LINPACK'
Duration : (Rekao si 6 sati - OK) 6h
idle periods : (to i nije tak bitno posto je prije pocetka i na kraju, po defaultu je 1 min at the beggining i 5 min at the end - kak da ja stavim) ?
test mode : (prepostavljam large data set, jos su ponudeni easy i medium)
number of theads : (e to je najbitnije, PROSVIJETLI ME, sad je na automatic i broj 8 je zatamljen, sto da ja stavim) ?
ja bih radio i cpu : linpack pokrenuo pa mi preporuci kako da tamo poriktam
tam je isto duration,idle periods (= nebitno)
dalje je - memory : (25,50,90%, ili custom..?)
i mogu stavit kvacicu ili ne na (tick,untick) :
64 bits (ofc)
avx capable linpack
use all logical cores
(kvacica il ne?)
nadam se da ces do danas cim ranije odg (a oces) pa cu to pokrenuti, dotad odo ja sad igrat malo
PROBLEM
Prije par minuta mi se sve zbrejkalo, znaci cijeli ekran mi je bio svakakvih boja i zvuk nesto kao rrrrrrrrrrrrrrrr od ekrana. Nakon restarta, uso u bios spremio ovaj overclock ali nisam vratio na normalu, sad idem spavat i cekam vasa misljenja, nakon kaj sam upalil komp pisalo je ono, znate već... windows has recovered of unexpected error....

((
brijem da je problem s NB, i tim voltažama.... bi bilo bolje da stavim 1.3V i NB voltage i CPU NB...?
edit : ili da odem sa fsb-om na 250 pa sve poriktam , i zajebem sta ovaj kaze da su voltaze nestabilne ? .. nezz ... U PICKU MATERINU - bio sam sretan jbmu kako sam sve super overclocko i sad nis...
edit 2 : brijem da je fkt u NB i tim silnim voltazama, znaci sad cu nb i cpu nb voltaze staviti na 1.3V jer fkt nitko ne vrti nb clock na 2600mhz a da nema voltaze nb-a i cpu nb-a najmanje na 1.3V
Zasto da držim NB Voltage na 1.3V, vidim da likovi to drže na 1.1V a NB clock im je na 2600, oni samo CPU NB voltage dignu na 1.3V.
Msm da bi sa NB vltg na 1.1V Dobio manje temp., treba isprobat je l stabilan..
sad kad je oboje na 1.3V prosao sam intel burn in na high...