View Single Post
Staro 11.08.2013., 17:30   #574
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Nikad necemo znati zasto neki proizvodjac stavlja nesto u svoj proizvod. Xperia T ima 4.6" IPS HD ekran, mehanicki dugmic za fotoaparat,tj sve za sto su useri konstantno plakali po netu da fali,pa im prodaja tog modela i nije bas nesto a mob je strava i jeftiniji od Z-a. Zasto? Jer nema quad i nije taj glupi flagship,iliti fa.gsh.i.t. tj. nije top model kojeg "moras" imat. Mozda im je sada proizvodja IPS-a jeftinija nego prije,tko ce ga znati.
Kad sam kupovao Xperiju Z, Xperia T je koštala 2698 kn, a Xperia Z 1498 kn u istoj tarifi. Nevjerovatno, ali istinito.
Ne znam tko je bio primjetio isto, jopis ili syss, zašto je bilo tako, nemam pojima. Da je cijena bila tada obrnuta, uzeo bi T definitivno. T mi je odličan mobitel.

Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Druze Brko, ako si ti zadovoljan to je najvaznije. Jos bi najbolje bilo da zalis sto si ga kupio jer se nekome na forumu nesto ne svidja na njemu
Ne znam baš da bi išao kupiti svjesno nešto i onda kasnije rekao kako je žešće u qrcu, slažeš li se?

Citiraj:
Tu sto te ekipa malo prcne tu i tamo je vjerojatno jer vide da si osjetljiv na to, a na kraju krajeva, mi tu laprdamo o mobitelima, kao da je to sve toliko bitno
O osjetljivosti bi se dalo, pogotovo jer su isti skakali kad se SAMOLED/Samsung/Google spomene u kontekstu koji se razlikuje njihovom mišljenju. A na koji način pričate, to "laprdanje" vam je očito bitno

Citiraj:
Sto se mog "ponavljanja" tice, ne kuzim zbog cega mene prozivas.
Naletio si prvi nakon što sam Coconutu rekao da me ne zanimaju ponovne rasprave o panelima. A inače te nema u temi Sony Xperia Z kad se priča o upgreadima, verzijama FW-a i svim drugim stvarima osim ekrana

Citiraj:
Imam mozda 4, max 5 postova na temu kuteva gledanja na ekranima mobitela uopce, i to iz jedinog razloga jer je cesto promasena bit potrebe manjeg color shifta cak i na ekranima mobitela.
OK, jedno te istih postova oćeš reći da 1 ili 2 nisu bila dosta?

Citiraj:
Ispada sad da je Sony stavio kvalitetniji display u Ultra Z zbog internet hejtera a ne zato sto je to na tolikom phabletu potrebno
Ne bih znao, morat ćeš pitati Sony. Ipak taj ZU košta skoro pa duplo više od XZ.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.08.2013. u 17:35.
Brko je offline