11.08.2013., 16:48
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor jopis
Evo jedno padobransko pitanje.
Budući da mi 18.8. istječe 2g ugovorne obveze kod tscuma, koju plaćam 400kn svaki mjesec (max3L - 4mbit flat, telefon, maxtv+extra+sportski paket), prešao bi na H1 trio+10mbit doplata, budući da mi se iskonova ponuda ne sviđa, a bome ni vipova. Drugo mislim da nemam ništa ovdje u Jasenovcu dostupno, a sa ovim od h1 bi imao skoro duplo manje račune.
Pa pitanje za korisnike, prvenstveno ove iz manjih sredina, kako ste zadovoljni uslugom, i eventualnim rješavanjem problema?? Te me zanima procedura s tscumom, mogu li ostaviti tscum dok ovi ne donesu opremu, ili automatski kad dam h1 odobrenje da me razriješe starog operatera, prestaje usluga kod tscuma, pa nek čekam opremu od h1, kad dođe dođe (pitam jer sam tscum korisnik otkad znam za sebe, ali do.izdilo mi je plaćat duplo više)??
Hvala unaprijed.
|
jednostavno je. H1 ti sav prijenos rješava, ti t-comu ništa ne trebaš slat. Jedino je neka priča kružila da ih moraš zvat da ti ukinu mail adresu i adsl lozinku inače ti naplate 100kn mjesečno al mislim da to više nije tako.
|
|
|