Citiraj:
Autor Rista
A kojoj ja to fanboy grupi pripadam druze Brko? Zasto se toliko uzbudjujes oko tih komentara, radi se samo o mobitelu 
|
Ubuđujem? Ni najmanje. Nisam požalio ni jedne sekunde što sam kupio taj mob. I za te pare, kupio bi ga opet.
Radi se o tome da se ponavljaš ko papiga i očito ne znaš o ničemu drugom osim ponavljati isto i zahaklati se na svakoj temi di se pojavi nešto o Sony ekranima, pogotovo Xperiji Z. Osobno sam rekao da me boli kita za kuteve gledanja jer ne gledam u mobitel valjda kao vi sa 7° nagiba. Kupio sam taj mob jer je bio best buy za te para u određenoj tarifi. Mogao je to biti i HTC One X ili LG Optimus G. Flagship je flagship, razlike su minorne, barem meni.
Više tebe neke stvari smetaju nego mene, rekli bi, ne? Mene samo smeta papiga efekt, ništa drugo. Ali ako misliš potaknut flejm, radiš krivo

Nemam niš protiv tebe, ali ne znam koja je tvoja potreba konstantno po ponavljati? Ako si na nečijem payrollu za to, onda razumijem
To je bilo to za tebe, ostatak teksta poručujem ostatku ekipe sličnog ili istog razmišljanja:
Vaša svršavanja na kuteve gledanja su nešto drugo u što ne mislim ulaziti, pogotovo ne na takav način kad se upetljate u raspravu i počnete pljuvačinu, a bail out vam je nakon toga izreka - "svakom svoje".
Ako je svakom svoje, okanite se Sonyja i njihovih šrot ekrana i slinite nad IPS-om, SAMOLED-om ili već nad čime slinite.
Npr. kažem da mi se Samsung ne sviđa zbog dizajna i plastike te da me od AMOLED-a peku oči, eto ekipe dere po Sonyju zbog ekrana. Kažem nešto drugo za nešto drugo, opet ista ekipa dere po Sonyju zbog ekrana. Kažem nešto o cijenama mobitela u tarifama, eto ekipe dere po Sonyju zbog ekrana. Prvih 1-2 puta je bilo simpatično, čak je bilo i smiješno, kasnije je to dopizdilo, kako i meni tako i moddovima ovog foruma. Ja nisam moralna vertikala, ali sam uslišio molbe moddova i admina da se to prekine. Očito sam jedini koji ih je poslušao. Baš sam kreten
Samo mi nije jasno kako onda ne radite u nekoj firmi koja proizvodi mobitele nego visite tu na forumu na sve imate spreman odgovor.

Samsung, HTC, proizvođači IPS panela za smartphoneove i Google su na gubitku što takvi stručnjaci gube vrijeme ovdje na PCE forumu, a ne kod njih
NHF, ali eto, puko mi je malo film, pa ste morali čuti mali rant, jebiga

kao što sam rekao, kome smetaju moji postovi, ima ignore, neka iskoristi tu bogomdanu finkciju
P.S. stvarno više ne znam koliko je potrebno da se o tome piše i da se o tome treba širiti neka svađa i nadjebavanje.
All the best, kao i uvijek i NHF