Citiraj:
Autor bg_4_l
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
U najavi su takvi aparati. Sa 2 GB mislim da nema, ali sve ostalo što si nabrojao već ima. Samo sa 1GB. Goophone i ZoPo imaju takve mrcine, te sam i ja gledao. Za ostale ne znam.
|
A cifru nisam ni sam odredio, ajmo reći neka koja takvom modelu i priliči - sa obzirom na toliku masovnu proizvodnju, izlaznu kontrolu kvalitete, kvalitetu kamere i ostalih komponenti...
Taj ZoPo se ne čini loš al vizualno bi mogao biti i bolji.
Našao sam na Bangoodu iNew i6000 - 6.5" IPS, quad, 32 GB model, 2 GB RAMa na akciji -35% pa se dobije za 270$.
A opet taj i6000 vizualno pljunuti knockoff mog Notea II, i gledam video i lik koji ga drži valjda ima ženske rukice pa izgleda k'o da drži 10 inčni tablet, a samo je 1" veći od mog Notea II koji uopće mi uopće nije prevelik i sasvim mi normalno stoji na dlanu.
A neznam ni sam. Note-om sa zadovoljan, ima i nešto dobrih ROMova, kernela također pa mi baterija bez beda izdrži 3 dana jačeg korištenja.
Mislio sam uzeti nekog ovog da probam i za backup, al bolje platiti full premium cijenu za premium brand i model, išak su i za toliko kvalitetniji i bolji mobiteli

Note III pak postoje spekulacije da će imati onaj Samsungov flexibilni 6" screen, što bi bilo

Ili da bar stave neki pošteni LCD 2-3, pošto je AMOLED je za dvije klase lošiji ekran.