View Single Post
Staro 10.08.2013., 12:40   #1028
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
jesi našao štogod više informacija o telefonu? sad gledam da li postoji kakav update ili custom rom. službena stranica, naravno, pol na kineskom, pol na engleskom. za download ne postoji w7s kao model, nego samo w7 quad core version, pa ti znaj što skinuti i da li je to to.

cubot one, pak nema ništa. jedva našao par videa, tamo sve izgleda ok, ispada da IMA market instaliran, i kao, jedina mana da ne podržava OTG. mah, kao da sam i do sada to trebao.

al' opet pak gledam veličinu thl-a. 16*8cm. velik je.... predugačak, previsok, kako god...
ne znam... nisam dost' pametan. evo, neki dan i kod nas dođu dva nova prestigia, ali sa 2100kn cijenom se definitivno ne isplate. a nekako mi se čini da je sva ta roba "tu negdje". samo ga naši pretjeraju sa cijenama.

ništa, istražujem dalje.
Custom rom za w7s nisam našao, ali nisam se ni baš potrudio...
Imaš reviewe na kineskom ali moraš i pretraživati po kineskom, ima i par videa i rewieva na engleskom, mislim da je jedan detaljan bio na xda forumu.

Prednost tog moba je u hw tipkama ispod ekrana, mana baterija od "samo" 2300mAh. Gore je android 4.2.1 itd... uglavnom za 1100kn mi se čini ok mob iako se bojim da ne bude DOA :-( , svašta se pročita na net-u, od zadovoljnih do nezadovoljnih, ima svega...

BTW, moraš znati što želiš, mobitel ili phablet, koliki ekran, kad to odlučiš onda unutar te kategorije gledaš specifikacije. Suzi izbor na par onih koji ti se sviđaju i onda google. Ako kreneš uspoređivati mobitele od 4.5" do 5.7" što koji nudi, izgubit ćeš se, bar ja jesam :-)
de.fang je offline