View Single Post
Staro 09.08.2013., 12:22   #527
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Slažem se s tobom delimično, ali kakav je govnar MS bio na stazi, takav je Alonso van staze. A sad da je anđeo, to baš i ne drži vodu. Istina, nije srao po svojoj momčadi nikada, u kojoj god da je vozio, ali prema drugima na stazi je bio kakav je bio. Alonso ima obzira tijekom utrkivanja, ali nema kad je van bolida. Vrlo su slični, a opet jako jako različiti.

No, sad je tu stvar stava. Mene osobno boli kita kakav je ko prema svom poslodavcu. Poslodavac zna zašto mu ne dao posao i zašto ga plaća, pa ga onda neka i trpi.
Ali sport kao sport, dakle samo utrkivanje je nešto drugo. Ma gle, 1997 šumaher je odvozio odlično. Sa slabijim bolidom. Ali čemu onda pobogu zabijanje u Villeneuve-a? Zašto? Gle, sporiji si, pomiri se sa time, bolid je zakurac, doviđenja. Ne, ajmo se zabit, prošlo mi je sa Hillom, možda će i sa ovim. To je ono što mene smeta u F1. Neki na to savršavaju, a nekima je to super kad je MS u pitanju. Kad je tupan Montoya to radio MS-u kasnije, onda je bilo cviljenja od strane Šumaherovaca kako je preagresivan

Hamilton je posto papak otkako se pravi da je Amer i otkako je više pop-star nego F1 pilot.
Za 97 se nema sta reci. mislim da sam negdje cuo cak da je na team radio vikao gdje je.
Za 94 se bas nemoze reci da je bilo 100% namjerno.
Alonsu bas to fali da na stazi pokaze tko je gazda. Da je u brazilu prosle godine stisnuo, a ne racunao da ce vettel odustati a on samo mora do cilja bio bi prvak. Ali on je takav ziheras. Jos mu se nije isplatilo.
Ne odobravam sto je schumacher napravio 97 nikako jer to je bilo dno dna, ali recimo sto je vettel napravio webberu zasto ne. Dok nema posljedica neka se vozaci utkuju i blokiraju i zatvaraju. Sta pustati jedan drugoga. Napali svi schumachera kada je zatvorio rubensa u madarskoj. Pa se javio berger da su oni to radili po tri puta u krugu u njegovo vrijeme. Ti vozaci su placeni mozda po trci vise nego netko zaradi citav zivot. neka se utrkuju onda.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Eto, zackoj je u 3 posta vješto izbjegao komentirati ta dva slučaja. I to ne samo da je izbjegao, već piše o Alonsu i Hamiltonu O tome ti pričam, samo o tome. Nije tebi išlo. No, nije on jedini, takvih Šumaherovaca znam podosta.
Ako si mislio na 94 i 97 evo napisao sam. Kriv je. Mislo sam da se nema sta to komentirati i da je to vec 100 puta utvrdeno. Samo nemoze se onda reci schumi govno, a alonso i kompanija vrhunski vozaci. Naprotiv bolje bi alonsu bilo da je na svaki nacin pomogao momcadi nego da za rodendan trazi someone else's car. Nikada nece nauciti i nikada vozaca od njega.

Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 09.08.2013. u 12:28.
zackoj je offline   Reply With Quote