View Single Post
Staro 09.08.2013., 12:10   #526
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, samo kad sam naveo par stvari vezane za njegovo ponašanje na stazi prema drugima, nekako se to uvijek zaobiđe ili se kaže "i kaj onda, kao da bi drugi bili bolji"
Nema smisla zaobiliziti nesto sto nije u redu i sto se vidi iz svakog kuta iz kojeg je snimano. Samo kazem da se na njegovo ime cesto stavljaju (samo) mrlje, a ostalima (cesto) ne spominju.

U pravu si, vise govori u Ferrariju, ali jbg. on se tad nasao u tom bolidu, kao sto je sad i Vettel u Red Bullu i jbg.
I onda imamo dva izbora, gledas ili ne gledas.

Opcenito je F1 davno izgubila svoj smisao, ali ogroman napor se ulaze da se rezultati iz F1 kroz marketing pretoce o sve vise viska love od cestovnog programa i prodaja navijackih artikala pa muljanja od strane svih su nekako i razumljiva. Novac je taj koji sve pokrece...

Bernie je skuzio da je lova pala od kad nema duhana pa je stari mutikasa zakuhao sve s gumama, DRS-om i sl. pizdarijama, a sve s ciljem da umjetno poveca zanimljivost kad je lova slabija nego prije 10-ak godina.

KERS je vise nametnut da bi se gurao kao dodatna snaga za cestovnjake, koja odlicno zvuci na papiru kad neki bogatas vidi da Ferrari ima 700 KS + 100 vise od KERS-a.
A to su i luksuzni Mercedes i veliki Renault, koji ima dobar sportski program malih, brzih sportasa

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote