View Single Post
Staro 09.08.2013., 11:39   #522
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Necu citirati dio po dio onoga na sto odg. jer je ovako brze..

Ugl. pustio je gas na ravnom kad je ovaj bio iza njega. Kakve veze ima sto nije promjenio putanju? Sigurno u krugovima prije, dok Schumi nije bio na repu nije pustao gas jer su snimke analizirane i telemetrija. Ako se dobro sjecam, to je bilo na pravcu-nizbrdici prema Pouhonu, a ne u nekom sporom zavoju, sto onda i nebi bio problem.

Da su Adelaide i Jerez meni OK? Jesus To nisam nikad rekao. To je totalno nesportski bilo, cak i vise ovo iz '94. To sto nisi gledao '88. nema veze i to si namjerno ubacio da nebi morao iznijeti misljenje o dvojici prgavaca iz McLarena

Da, vozili su tupani ugl. Jedino su Hakkinen i Montoya bili bolji, ali to je bio takav period. Nije ih on posjeo u te bolide... I Federer je procvjetao kad su otisli Sampras i Agassi tj. kad su vec bili staro zeljezo, ali nije on kriv sto je tako bilo i ne moze se njegova velicina zbog toga umanjivati

Ovo za palicu s kockastoglavim prvi put cujem....

Mislim, OK, iznosimo cinjenice od kojih su neke dijelom, kako si i sam rekao, navodne.

Ali ovo su stvari zbog kojih udjem u ovakve rasprave:
Citiraj:
2006. je jedina godina za koju bi rekao da je MS zaslužio naslov trudom i radom.
Ne trazim ja da se o Michaelu ne smije nista reci niti da je zlato ni da je najbolji svih vremena, ali nadrobio si puno toga sto nema pretjerane veze s utrkivanjem (FIA, berilij...) samo da ga sto vise degradiras, a ovaj citirani dio samo tome ide u prilog. A znam da znas F1 poprilicno dobro...

Tko je najbolji nema smisla raspravljati jer je u svakom razdoblju neki vozac drmao svijetom F1. Nekad je to bio Fangio, kasnije Clark, Lauda, Stewart pa onda Prost, Senna itd. a sad je to Vettel i to je to

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote