Tebi je fanboy svatko tko napise cinjenice drukcije od onih po kojima ti mislis da si u pravu. Po tome i ja mogu reci da si ti fanboy.
'94. i '97. se ne svode samo na zadnje dvije utrke. tC nije nikad dokazan. Mozda je.koristen, mozda ne. Price su krenule '94. kad je to Senna probubao na pocetku sezone tako sto je.na testiranju slusao i gledao Michaela i Benetton - LOL. Toliko se zanimao za njega da je htio znati sto vise.detalja o zivotu mladog Nijemca...
Jesi ti imao radio transkript pa da mozes znati da nije? Pustio je gas iz neobjasnjivih razloga tamo di nije trebao. To je dosta....
Po kvarovima iz 2000. onda ispada da ni Alonso nije zasluzio naslov 2005. Po tvom kriteriju valjda da. Osim ako nemas dvostruke kriterije?
McLarenov problem 2005. nije bila nikakva njeznost nego nesposobnost da se malo smanje performanse putem okretaja i sacuva motor, sto bi bilo dostatno da se suprostave Renaultu, pogotovo jer im motor nije bio toliko jak.
Bio on tebi govno ili ne, to je tvoja stvar. Prljavstine su poceli raditi Prost i Senna, pocevsi u Portugalu '88. pa dalje. Po tom kriteriju i zabijanjima su i oni govna
Statistiku nisam spominjao. To si vjerojatno odmah sam pomislio kad si procitao dio mog posta. Michael je velicnu izgradio u nekim nezaboravnim utrkama 90-tih, od pobjeda sa zaglavljenim mjenjacem itd.
1999. me ne zanima i zato sam je namjerno izostavio. Krenuo je dobro, zavrsio sezonu dobrim nastupima. A sto bi bilo da je vozio citavu sezonu, nema smisla raspravljati....