Citiraj:
Autor Drug Brko
Da, isto ko i Šumaher, bio je vozač do kraja 2004. kad je bolid bio 2 sekunde brži od ostatka grida, kad su on i panj Rubinjo imali 1-2 i ostavljali cijeli grid za krug. Kad je bolid bio podjednak ili slabiji, onda je bio banana, a naperlitali su ga i Raikkonen i Alonso kroz 2005. i 2006. i oterali u penziju iz koje se nije trebao ni vraćati i onako pošteno osramotiti.
Alonso je kantu od auta dopeljao do zadnje utrke lani i za 3 boda izpušio naslov. Malo to tko može. Hamitlon i Button su imali overall bolji auto cijelu sezonu sa momentima padova pa su ispali iz ikakvih borbi 6 utrka prije kraja.
Alonso je kakav je, plačipička, smrad, političar, ali je sigurno uz Hamiltona i Raikkonena najbolji vozač današnjice. Čovjek nema niti jedan zajeb otkako je u Ferrariju. Samo kad ti 4 godine ekipa ne može složiti pošten bolid, naravno da čovjek popizdi. Kao da je Raikkonen sretan sa svojom kantom od Lotusa. Samo nije toliko "strastven" oko toga kao Alonso.
|
Bolid slaze momcad, a vozac je u momcadi koliko znam. I alonso je prosle godine izgubio naslov sam zbog nacina voznje i tu je prestao biti vozac. Vettel je u zadnje tri utrke dva puta bio zadnji nakon prvog kruga i dogurao do njemu povoljnih rezultata. Alonsa je pobjedivao i massa!!! kada mu je bilo najpotrebnije za naslov. Daj pa nije mogao buttona i force indiju stici u brazilu, a jos kao kisna utrka koja anulira razlike u bolidu. Alonso je previse ziheraski vozi i to ga ubija i zbog toga nikada nece biti vozac, a ni prvak.
Za naslove se sam moras potruditi, a ne na tudoj nesreci...
Ima jos ovu sezonu, inace je psiholoski gotov