View Single Post
Staro 08.08.2013., 23:52   #512
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, isto ko i Šumaher, bio je vozač do kraja 2004. kad je bolid bio 2 sekunde brži od ostatka grida, kad su on i panj Rubinjo imali 1-2 i ostavljali cijeli grid za krug. Kad je bolid bio podjednak ili slabiji, onda je bio banana, a naperlitali su ga i Raikkonen i Alonso kroz 2005. i 2006. i oterali u penziju iz koje se nije trebao ni vraćati i onako pošteno osramotiti.

Alonso je kantu od auta dopeljao do zadnje utrke lani i za 3 boda izpušio naslov. Malo to tko može. Hamitlon i Button su imali overall bolji auto cijelu sezonu sa momentima padova pa su ispali iz ikakvih borbi 6 utrka prije kraja.

Alonso je kakav je, plačipička, smrad, političar, ali je sigurno uz Hamiltona i Raikkonena najbolji vozač današnjice. Čovjek nema niti jedan zajeb otkako je u Ferrariju. Samo kad ti 4 godine ekipa ne može složiti pošten bolid, naravno da čovjek popizdi. Kao da je Raikkonen sretan sa svojom kantom od Lotusa. Samo nije toliko "strastven" oko toga kao Alonso.
Bolid slaze momcad, a vozac je u momcadi koliko znam. I alonso je prosle godine izgubio naslov sam zbog nacina voznje i tu je prestao biti vozac. Vettel je u zadnje tri utrke dva puta bio zadnji nakon prvog kruga i dogurao do njemu povoljnih rezultata. Alonsa je pobjedivao i massa!!! kada mu je bilo najpotrebnije za naslov. Daj pa nije mogao buttona i force indiju stici u brazilu, a jos kao kisna utrka koja anulira razlike u bolidu. Alonso je previse ziheraski vozi i to ga ubija i zbog toga nikada nece biti vozac, a ni prvak.
Za naslove se sam moras potruditi, a ne na tudoj nesreci...

Ima jos ovu sezonu, inace je psiholoski gotov