Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Ubuduće ni prdnut neću bez murje.
|
To sam i ja rekao nakon opisanog slučaja. Od 3 prometne s manjim štetama (2x stražnji branik i 1x prednji) nakon toga, samo 2x su mi izašli policajci na poziv, a i tada je bilo prigovaranja zašto ih zovem. Pa reko radi osiguranja, čak i ako nije kasko u igri, ja zovem.
Mene više raspizde procjenitelji, kako spriječiti npr. ovakve probleme: Lik me naguzio i potrgao zadnji branik, policija napravila zapisnik, otišli u osiguranje i sve ok. 2 dana nakon toga idem kod procjenitelja, prije toga zvao majstora i on objasnio mi da treba obavezno pogledati i lim otraga jer se voli savinuti. Procjenitelj mi se čudio kad sam ga tjerao s autom na grabu (slučajno dolazi baš u stanicu za tehnički) i kad smo otvarali i vadili rezervni kotač. Lim naravno savinut. Procjenitelj mi veli da treba taj novi lim otraga i cijeli novi branik. Procjenu u pismenom obliku ne možeš dobiti odmah, nego se to naknadno šalje.
2 dana nakon toga zovu me iz servisa da dovezem auto. U procjeni koja im je došla piše popravak lima, farbanje branika (dio koji je u boji vozila) i promjena dijela koji je hrapava mat crna plastika. Branik se naravno uopće ne može razdvojiti i takav popravak ne dolazi u obzir! Zvali procjenitelja na ponovnu procjenu, branik ispravljen na cijeli, ali lim su morali ravnati i kitati jer na to nije pristao.
Koliko ja znam, procjenitelj mora znati svoj posao, a ne da mu reklamiram poslije. Dodatno, ovaj je meni usmeno dao jednu procjenu i ispravno opisao sve što treba kad sam bio tamo da bi kasnije službeno napisao nešto drugo i to poslao u servis.
U svakom slučaju, najbolje uopće ne razbiti auto s takvim osiguranjima.