Citiraj:
Autor Rade0n
Sve me srce boli...
Dovoljno je samo malo guglat 'euroherc i jadransko', 'koncern agram' i sl. pa da se vidi o kakvoj se mafiji radi i što su ta osiguranja u HR.
http://www.vecernji.hr/vijesti/euroh...-clanak-448530
I onda pričat kako je njima teško zbog rizika poslovanja i sl. je ono, lol.
Može se i pročitati masa postova na forum.hr o iskustvima korisnika sa ove dvije osiguravajuće kuće i isplatom štete.
Pa ako će EU uvesti barem malo reda u to sve, pozdravljam, jer i dan danas u tom biznisu ima malverzacija da boli glava.
|
A ti si kao i uvijek potkrijepljen realnim vlastitim iskustvom

I forumhr je jedna iznimno relevantna stranica za napravit uzorak o postotku neisplaćenih šteta i pravnoj rješivosti istih....
E, nema jačeg internet warriora na forumu od tebe, ti si kontra cijelog svemira, ja još nisam vidio neki tvoj realan post da nije kontriranje svima živima i prosipanje internet-skupljene mudrosti
Citiraj:
Autor Rade0n
Dobivanje odštete od njih, čak i u kristalno jasnim situacijama, je nevjerovatno mukotrpan i dugotrajan proces.
|
OnT, samo za tvoju informaciju, i zadnje što se tebi obraćam jer nemam uopće vremena u životu za takve mlati****ne, kada je spis pravno rješiv, znači najduže što se u RH čeka kod isplata šteta je policijski zapisnik, kada on dođe, ako stranka po njemu nije kriva, maksimalni rok za isplatu je 15-30 dana, a naputak hanfe je rješavanje odštetnih zahtjeva u istom mjesecu, inače idu masne kazne. Pričam ti iz prve ruke

A to što ti čitaš lupetanja po forumhr-u, i to što ljudima nije jasno da se odšteta ne može isplatit ako marko lupi ivana i kaže, e ja sam kriv, nego da postoji pravna strana svega toga, i da je najčišće i najlakše rješiti štetu zvanjem policije i sa zapisnikom u ruci, to je problem balkanizma, ničeg drugog. Ili te zanima i detaljna procedura iz prve ruke, kako izgleda kompletno sve, od podnošenja prijave, do isplate štete vlasniku ili servisu koji je obavljao popravak, kod Croatia-e, EH-a, Jadranskog, Allianza, Kvarnera, HOK-a, Generali-a?
Znam da je najlakše trabunjati gluposti i praviti se pametan podacima pokupljenim pitajBoga otkud s neta, ali daj bar se informiraj/te o nečemu ako idete pisati nešto, ovako ispada prejadno i presmiješno. Ili je to samo što sam rekao gore na početku, najlakše je biti internet warrior i lupetati....