08.08.2013., 15:08
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor jopis
Tako je, sve eventualne želje, (poruke i pozdrave  ), treba prijaviti pri izradi kasko police, nema naknadnih dodavanja stavaka na policu kako se prohtije.
Isto kako je i od početka godine obavezan alkotest i policijski zapisnik kad se prijavljuje šteta po kasku, dakle biti će vrlo lako utvrditi gdje je auto razbijen i kako. (doduše još uvijek se toga gore ne pridržava rigorozno za manje štete, koje se i dalje rješavaju bez zadrtog držanja propisa, tj traženja zapisnika i alkotesta, ali to nitko ne zna do kad).
|
imam pitanje vezano za kasko. prije 3 godine, kupio sam novi auto i odmah napravio kasko. tokom zime se ostetila hauba i prednje plastike od kamencica koje bacaju zbog snjega. nisu to strasno, ali na pra mjesta je skunit lak do lima. prijavio sam na kasko i dobio lakiranje branika i haube, ali sam uzeo lovu (oko 1400kn). ostecenja sam prekrio sa stikom, original od Fiata i to je to. Ono sto me zanima, jel problem ako ja svake godine prijavim "istu" stetu, jer ce opet preko zime pljstati soder po autu i biti ce ostecenja, a vidi se da su stara popravljena? Znaci, nije da prijavljujem ista ostecenja, ali su nastala na isti nacin. hvala
|
|
|