View Single Post
Staro 07.08.2013., 10:59   #21
Ico2005
Premium
Moj komp

Ico2005's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Infrastrukturni operator obvezan je plaćati upravitelju općeg dobra ili vlasniku nekretnine naknadu za pravo puta, a upravitelj općeg dobra ili vlasnik nekretnine obvezan je infrastrukturnom operatoru omogućiti ostvarivanje prava puta." za što ima i kazna u čl. 119 stavak 9 za fizičku osobu (tog tvog divljaka) od 10 000 do 50 000 kn.

Da li netko tom liku nešto plaća ili ne, to nije tvoja briga. Očigledno je da on ne dozvoljava t-comu da iskoristi pravo puta (pristup svim objektima pravnih i
fizičkih osoba na kojima ima izgrađenu elektroničku komunikacijsku infrastrukturu).

Ja bih ti svakako savjetovao da se prošećeš do policijske postaje i čisto se posavjetuješ. Osobno, ne telefonom.

Nadam se da sam pogodio članak zakona...
-->
Zakon o elektroničkim komunikacijama u čl. 28 stavak 4 kaže: "Infrastrukturni operator obvezan je plaćati upravitelju općeg dobra ili vlasniku nekretnine naknadu za pravo puta, a upravitelj općeg dobra ili vlasnik nekretnine obvezan je infrastrukturnom operatoru omogućiti ostvarivanje prava puta." za što ima i kazna u čl. 119 stavak 9 za fizičku osobu (tog tvog divljaka) od 10 000 do 50 000 kn.

Da li netko tom liku nešto plaća ili ne, to nije tvoja briga. Očigledno je da on ne dozvoljava t-comu da iskoristi pravo puta (pristup svim objektima pravnih i
fizičkih osoba na kojima ima izgrađenu elektroničku komunikacijsku infrastrukturu).

Ja bih ti svakako savjetovao da se prošećeš do policijske postaje i čisto se posavjetuješ. Osobno, ne telefonom.

Nadam se da sam pogodio članak zakona...
Ico2005 je offline   Reply With Quote