View Single Post
Staro 07.08.2013., 09:33   #472
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
11.07. sam kupio RD32II FullHD kameru za podvodno snimanje (cca 100 dolara) i po trackingu je paket od 24.07. zapeo na "Waiting for transit airline space", znaci oko dva tjedna. Jel još itko imao takav slučaj, ne znam jel normalno da se toliko vremena čeka na slobodno mjesto u avionu? (ako sam dobro skužio o čemu se radi)

UPDATE (ako ikog zanima):
Došla kamera. Nakon dva sata skužio sam da se radi o lošoj kopiji RD32II kamere. Nakon 5 minuta u čaši vode, cijela se napunila i prestala je raditi.
Kontaktirao sam DX, poslao im dokaze da se radi o kopiji i tražio ili novu i originalnu kameru ili povrat novca.

Danas je stigao odgovor:
"Dear customer,
Really sorry for any trouble caused to you.
Is it possible to fix the item at your local shop? If yes,we will offer you some compensation.If no,would you like to return it? Or are you willing to keep the item and we will directly offe you some discount for compensation.
Best regards"

Rekao sam im da ne mislim popravljati ovu kopiju kamere, niti slati fake item van države, te sam ponovio zahtjeve. Sad čekam odgovor.
Da sam dobio originalni primjerak kamere pa da je on neispravan, onda bih razumio slanje natrag i raspitao sa da vidim koliko će me to koštati i da li mi se isplati. Ali ovako...

Ima li itko kakav savjet, jel se itko našao u sličnoj situaciji sa DX-om?

Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 22.08.2013. u 11:24.
NortonCommander je offline   Reply With Quote