Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 06.08.2013., 16:12   #228
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Najbolje za sami pocetak je ego-c twist. Ako te ne smeta preduga baterija, uzmi si 1000 model. Ja sam stvarno koristio sve i svasta, i evo trenutacno mi evic propada jer mi nije nista bolja baterija od ego-c twista.

No uzmi dvije, bas iz razloga da jednu uvijek imas punu. Od atomizera velika vecina voli evoda, no ja osobno vise volim kanger mt3. No unatoc tome, sigurniji si sa evodom, jer je stvarno hvaljen na sve strane.

Dakle ovo si ubodi:
ego-c twist (pazi da bude bas twist, a ne obicni ego-c)
evod
kabel za punjenje

I to je to. Sto se tice tekucina, javi mi se, preporucim ti preko pm-a odlicnog domaceg proizvodjaca, vec ih je par sa ovog foruma preko mene narucivalo i momci su zadovoljni. Barem tako govore. Posebice ako pusis marlboro kako govoris, i ja sam marlboro pusio i po 2kutije dnevno.

U svakom slucaju, ne ocekuj cuda, iako jos nisam vidio osobu koja se nije uspjela prebaciti... Najvaznije je naci odgovarajucu tekucinu, ali ujedno i najtezi posao. 100 ljudi, 100 cudi. Ima jedan EU shop koji dostavlja baterije, punjace i atomizere u roku 3-4-5 radnih dana, pa ako si zainteresiran pukni mi pm, nije valjda dozvoljeno ovako javno bacati linkove
Mileni je offline   Reply With Quote