Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2013., 23:33   #6744
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
E sad, šta će bit za koju godinu, bog zna. Ja sam samo prokomentirao da ak maknu Guilettu i Mito, nemaju više modela na tržištu. Ma firma im je u kurcu skroz. Al za to su si sami krivi.

Al se ti prosipaš...

I dalje me fascinira ta volja i želja ljudi za pljuvanjem po nekoj marki vozila. Koju najverojatnije ni ne voze. Al jednostavno ju mrze. I čak mrze kad netko drugi vozi taj auto. Svašta... Pretpostavljam da postoje i znani faktori zašto ljudi vole francuska, talijanska, japanska i druga vozila.

No da se maknem s toga, imam problem s autom. Maloprije se vozim doma, prebacujem u nižu brzinu i pedala kvačila ostade zakucana na podu. Stao sa strane na pločnik, kad je ugašen motor, mogu promjenit brzinu, al dok je upaljen, nula bodova. Tak da mi auto stoji 300 metara ispod kuće na pločniku. Frend mi je van zemlje al mi je u poruci napisao da bi možda mogao bit hidraulični cilindar na pedali ili neki drugi na strani getribe. Kaj to može koštat?
Inače, auto je Passat 1,9 tdi PD 130 ks (motor, uključujući i dizne radi besprijekorno ).
Moguće da je i potisni ležaj u kvačilu.

BTW: što se tiće pljuvanja po drugim markama.
Ja imam 3 auta po kojima mogu pljuvati, a od ta tri samo jedan koji sma vozio pa ću reć samo za njega.
Opel astra (G). Meni je to užasan auto!
Motor bučan i trese pun k. (1.7 dizel), Vrata gruba za otvaranje. Užasno bučna prilikom otključavanja. Užasno tvrda kočnica. Prevelik i užasno pozicioniran volan. Mjenjač prenisko postavljen. Plastika je užasna unutra. Dizajn unutrašnjosti usporediv s autima '90 godišta. Plastika srednje armature preširoka (nemam mjesta za desnu nogu. Nakon dugih vožnji me boli koljeno). Premalo mjesta odozada.
Ne sjecam se šta bih dalje mogao reči.

Zadnje izmijenjeno od: Blue_Fatal1ty. 05.08.2013. u 23:42.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote