Citiraj:
Autor max111
Zamolio bi kolegu forumaša Bakicu ako želi dati prijevod moda 'Dolina Šorohov' ovdje na forum jer izgleda da je mod vrlo dobar ali teško ga je igrati bez prevedenih dijaloga. Jednostavno nemoguća misija. A u vezi Misery 2 moda mislim da je isto dobar za odigrati naročito black road jer igra ima potpuno drugačiju perspektivu i jednostavno te tjera da se igra potpuno na drugačiji naćin u smislu preživljavanja u zoni. Istina je da ima nekih bugova i nelogičnosti ali za prave fanove serijala stalker to ne bi trebala biti velika prepreka da probaju odigrati a možda bude i nekih patcheva pa se poprave neke stvari.
|
Nažalost postoji problem. Prvo nemam pojma kako folder text staviti na forum, a druga stvar (probat ću ukratko objasniti) tekst koji nije u modu napravio sam slušajući što govore. On je u folderu text, ali da bi se pojavio potrebno je bilo napraviti izmjene i u nekim skriptama gamedate. Slučaj je isti i u drugim modovima. Isto nema dosta prevedenih razgovora, ali se može igrati. Jedino što je ljepše kad znaš sve što govore. Imam i za njih te prijevode, ali je ista stvar kao i kod 'Doline'. Maloprije sam se čuo s forumašom ECHO (inače smo u vezi preko Skypea) i objasnio da ću mu iz tog razloga poslati poštom kompletnu gamedatu. E, baš sam bio kratak!