Citiraj:
Autor Pomo
Kad mi pokažeš mašinu koja je umjesto syebane serije Boscha dobila Siemensa onda ti priznam da si u pravu.
Samo za info, to bi povuklo promjenu glave motora i još rpetinu stvari.
Dakle serije motora koje imaju loše dizne, za zamjenu dobiju malo manje loše reparirane dizne i to je to.
A popravak koštaaaa.
I da, MISLIM da vauvau nije nikad napravio službeni opoziv, niti priznao te probleme.
A što se fanboyizma tiče, sjaši
|
Ajde molim te pročitaj slovo po slovo. Nikakva greška od Boscha nego Siemensa. To ima samo VW i jedini ugrađeni od 01/2003. Radi se o motoru 2.0 TDI
PD. Sve koji su proizvedeni prije do 12/2004 imaju velikih problema i to uglavnom na Passatu. 2.0 TDI
CR ( da pogodiš, Common rail ) izašao je tek 11/2005 do 11/2008
Onda lijepo objasni zašto ostala gamma koristi VW-ov motor i nema problema bez Siemensove dizne? Ima logike, je li?? Siemensove dizne koštaju. A interesantno je kako isti taj motor u Golfu nije na lošem glasu. Nema Siemensa.
Opoziv? Jesu i priznali

Prije 9 mj kum bio u ovlaštenom VW servisu Dojkić; zimska akcija - pregled vozila za 1 kn i ujedno pregled brizgaljki. Iste (sve 4 iako nije još imao problema s Passatom ) su mu u sklopu tvorničke akcije besplatno zamijenili (slali su obavijesti i drugim vlasnicima istog modela automobila). Prema navodima kolege kojem su isto mijenjali dizne garancija na iste iznosi 300 tisuća km.
Daklem, sjaši sam sebe. I prestani ponašati kao pretili pedofil u kasnijim 50-tima. Mislim ono, sam si umislio za fanboyizam protiv nas i previše čitaš krive info putem forum.hr i net.hr gdje šire glupostima tipa li la Sherlocka Holmesa. I opet na foru "rekla-kazala"
Gledaj ovako, svaki auto ima problema i nijedan nije savršen. Svaki proivođać ima dječje bolesti. Bilo da je Alfa, Toyota , Opel i drugi pa nitko ne buni za opoziv. A kad je u pitanju BMW, Mercedes i VW onda diže frka.