Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2013., 18:58   #6735
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Generalno se slazem s tobom,ali ne gledas stvari iz pravog kuta. Normalno da je danas sve kvarljivije zbog sve sile elektronike u autu,ali nije i ne moze biti normalno da se npr u voznom parku od deset istih vozila,iste opreme i motorizacije,pokvari,tj crkne motor u osam njih. Ili da poznam npr pet ljudi koji kupe tog passata u razmaku par mj,i svoj petorici se dogode isti kvarovi na pribliznim kilometrima,i to veliki kvarovi. Previse je takvih situacija u zadnjem desetljecu,na zalost.
Ja bi nakon elektronike dodao ekologiju i sve vezano za to, razne filtere, senzore, katalizatore i sl..

Kakvi su 1.2 TSI. Jer su sredili djecije bolesti ili ima nekih specificnih problema?

Moj je prosli tjedan okrenuo 110 tisuca bez najmanjeg kvara na bilo cemu. Sve dela, nista se nije odlomilo, spigalo ili bilo kaj sl. Cak nema ni crvcaka, jedino prozor drnda kad je otvoren ali to je od pocetka i to je mana ali za tu lovu ni za zamjerit. Drugi ima 135 i uskoro ce trebat novu spojku, nekaj vibrira ispod haube, valjda sam neka polomil proslo ljeto kad sam pobral cunj u tunelu, neki zastitu ili nest. Pukla je neka plastika na senzoru za ABS i to je jedini kvar zbog kojeg je moral na servis. Skripi sic kaj nije cudo jer sam se zdebljal ko prasac a nekih drugih skripa nema. Upalila se jednom engine check lampica i nakon resetiranja vise nije nikad. Nije lose s obzirom da ga ne stedim i zadovoljan sam s autom. Ni jedan ne trosi ni kap ulja, jasno ne doslovno i motori delaju ko urice, SX4 i Swift. Da Suzuki ima neki malo bolji model, udobniji i malo kvalitetniji iz nutra kupil bi opet ali sad hocu nest udobnije s malo kvalitetnijim stihom. Suzuki je mala firma u bankrotu i tesko da ce izbacit neki extra auto u skorije vrijeme. Povukli su se skroz i USA i Kanade a na zivotu ih odrzava Maruti i Indijsko treziste.

btw. cital sam da su diesel 147mice sasvim soldini i pouzdani auti a da benzinci vec imaj problemcice sa elektronikom.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.08.2013. u 20:25.
MAGARAC je offline   Reply With Quote