Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2013., 16:44   #6729
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@Pomo
Pa u balkanizmu svaki Coure Sportivo ode plućno krilo i brže hrđa auspuh Kako god okreneš i Alfisti svako jutro popiju kafu na dok servisu!

Lako je pričati o fauveu kad ostali ne znaju voziti kako treba. Za tvoju informanciju, dizne su riješene nakon 2006 . Turbine riknu o vlastitom načinu vožnje.
Znaš, upravo radiš na ono "rekla-kazala"

Ali slažem se s tvojoj tvrdnjom održavanja i samo baš svaki. Svaki auto je dobar i samo održavanje traje. Jedino mi sviđa 147-ca

Ford u mojoj obitelji bio najgori auto.

Lada Niva Daleko najmanje kvaljiva. Servis svake 4 godine i peglaj.
Znam ja kad su dizne riješene, odnosno nisu.
Rješenja nema. I kad zamijeniš dizne i dalje rikavaju, reparirane navodno malo manje. Tako da je ta serija groblje da ga 'ebeš.
Za zamijenit 4 dizne treba pljunut da moš solidan rabljeni gradski auto kupit.
A ta serija Passata je jako popularna na cesti.
Po rekla kazala imaš i snimku BMW x5 po netu kako kroz turbinu pije ulje dok se nije mašina razletila.
Tvrdim da prosječan 'rvat loše održava svoj auto ili je kupo drlog od šoderaša pa pljuje po nekoj firmi.
A tvrdim jer sam i sam popušio auto radi lošeg održavanja.
EOD od mene, jer ovaj topik ionako po meni nema što tražit na ovom forumu, pogotovo s ovim fanboy raspravama.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote