Nemoj dalje ni gledat onda za neki drugi mob. Skoro pa identičan kriterij sam imao i ja i oduševljen sam.
Baterija je
odlična! Neki dan sam gledao statistiku od zadnjeg punjenja i izdržao je 5 sati i par minuta upaljenog ekrana, otprilike 48h ovako uz prčkanje svako malo, sinkronizaciju 2 maila svakih 10 minuta i tak to.
Da još jednom napomenem da je slušalica dosta glasna, kao i zvučnik (čist zvuk).
Ova 2 dana ga nisam baš nešto koristio. Recimo jučer je napunjen oko 8-9 ujutro - trenutno je na 80% baterija uz sat i nešto sitno upaljenog ekrana. Isključio sam i sinkronizaciju, podatkovni promet od onda, te ponekad ručno provjerio spajanjem na mrežu i to je to (slikao sam recimo dosta).
Ima jako dobar power management.
Jednom mi se srušio launcher tako da sam mob morao izgasit i upalit i to je to. Štekarit nekad zna, kao i svaki Android pa makar imao i high-end quad core, ali sve u svemu jaaako dobro. Maknuo sam neke stvarčice koje su došle s njim i stavio task killer koji mi oslobađa RAM na nekih 130-180 MB slobodno.
Ljudi kojima sam ga pokazao (mobitel, naravno

) su oduševljeni i po slobodnim procjenama ga procjenjuju na 1200+ kuna (prvenstveno na prvi dojam fizičkog izgleda, čvrstoće, kvalitete ekrana i to), a da ne kažem kakve face nastaju kad čuju pravu cifru - i to za novi mob.