05.08.2013., 00:14
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Koja je sad isprika hejtera Athenea, kad je u 2 tjedna u sklopu summer challengea došao od Bronze 5 do Platinum? 
|
Znači:
Citiraj:
Autor xGAME
Da i? Lik je prije na nepošten način postizao uspjeh u igri. To što je sada on solo došao do negdje ne znači apsolutno ništa.
Ako želiš, evo ovako:
Ista stvar je i sa cheaterima u CoDu npr. Ako netko jednom, ali samo jednom upali wh, aimbot ili nešto drugo, ta osoba je smeće od čovjeka i gotovo. Nema tu više nikakog načina da se ispere to sa sebe. Možeš ti imat godlike skill u igri, ali ako upališ wh, ta povijest te prati posvuda, sve esport platforme će znat za tebe kada riječ jednom krene.
Ne kužim što želiš postići ovim postanjem o njemu? Opće je poznato da je bio debil u WoWu, da je u D3 sve na ruku dobio bez imalo truda, da je LoL igrao na način kakav je igrao. Pa tisuće i tisuće ljudi je to vidjelo. Da, skupio je puno novaca za djecu. I što sad? Kao on je sada neka svetinja? Ako nekome pomogne, što njemu daje pravo da drugima uništava igru?
I naposlijetku, zašto se uvijek netko nađe da mora isponova i isponova namatat priču o Atheneu? Sve se zna, sve je već miljun puta diskutirano, pa zar je zaista potrebno da se još jednom o tome priča?
|
i
Citiraj:
Autor xGAME
Ne kažem da ne igra dobro, dobar je sa Ryzeom i to nitko ne može negirati. S otalim championima je tak-tak, prosječan. Meni se i užasno zamjerio kada je izazvao Alex Icha na 1vs1 Ryze duel i onda lik nije imao toliko poštovanja prema njemu da je trollao i bio AFK bezveze, neku glupu scenu napravio.
Lik je idiot koji je puno novaca skupio u dobrotvorne svrhe. Fakat ne kužim što želiš postići? 
|
Što se tiče, izazvao je Alex Icha jer je pobijedio klona od Alex-a (jedan lik na EUW koji ima isti nick samo promijenjeno slovo i i l) i izazvao je Alexa....Alex je prihvatio čisto zbog "for dem kidz", i onda je ovaj prvo išao afk, pa je onda odglumio da je došla policija što sve ne..a čovjek koji je pro gamer + otac bla bla bla je došao i trošio svoje vrijeme na to što ovaj trolla.
Ne mrzim ga, dapače, boli me qrac za njega, ali je đubre, jer svi znamo što se desilo u LoL-u/Wow-u/D3. Tako da jedini koji ovdje započinje temu s njim si ti, no offense.
EDIT:
Epic scena.
Igramo premade, ja Katarina mid, odmah na 1 lv odem kod njihovog turreta i pustim da me ubije....i turret baš da me ubije, kada se flasha njihov Gragas i baca svoj barrel...i ubije me turret, koji je to bio lol materijal 
Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 05.08.2013. u 01:29.
|
|
|