View Single Post
Staro 04.08.2013., 15:45   #1492
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Nitko od tebe ne može ništa 'ubrati' ako imaš barem malo pameti.

Ne znam zašto se stalno priča da policija puni proračun države na vozačima.
Ko može punit proračun na nekome ko ne pije? Ili nekome ko vozi po ograničenju? Ili nekome ko se zaveže?
Svatko sam odlučuje hoće li na debilan način ostati bez novaca.
Jer puni. Isto kako puni parkingom.
Možeš ti voziti cilo vrime po pravilima koja se kroje da bi se kršila.

Pretpostavljam da nikad nisi sta blizu zebre, proša kroz narančasto ili parkira di se ne bi smilo na par minuta?
Probaj voziti magistralom od Zadra do Splita recimo po propisima... svakih 2km ubrzaješ i kočiš jer svako malo prolaziš kraj nekog sela kraj kojeg (i to ne kroz) ne bi smija voziti brže od 50km - taj put bi ti po propisima trajao 2x dulje nego "normalna" vožnja koja nije ništa rizičnija.

Autoputom onda? Baš je jeftin, plus potrošiš više goriva i put ti ne traje ništa značajno kraće.

I ove priče o 1 pivi ili bilo čemu više od 0.0 promila su smješne - pa ako nisi super osjetljiv na alkohol od 1 pive ti neće biti ama baš ništa. Daleko opasnije je pričanje sa suputnikom ili razmišljanje o nečem desetom tijekom vožnje - hoće li uskoro zabraniti pričanje i razmišljanje dok voziš jer to isto može uzrokovati nesreću i definitivno smanjuje brzinu reakcije?
Najbolje da zabrane vožnju noću jer se onda događa najviše nesreća...

Ili da ograniče ljudima koju vrstu i tip auta smiju voziti jer su ostali preopasni?

Naravno, Fatal je kriv što nije poštova (trenutni) zakon, ali ovo popovanje o jednoj-dvi pive i prohibiciji su u najmanju ruku smješne

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Šta je njemu sad policija kriva što je on odlučio otići u grad autom i popiti dva piva umjesto dvije cole?
Nevjerovatno.
Možda se ne želi trovati